Nasıl çalışıyor hocam çalışsa bile banlıyor ki Valve en azından Linux'u adam yerine koyuyor neymiş Valorant düşük bilgisayarda sorunsuzmuş aynen kanka Windows 10 desteği kesilsin bakalım Valorant'ın Vanguard'ın eski PC klackamı Microsoft ve PC üreticileri ile anlaşmalı olduğunu düşünmeye başladım artık Riot Games'in.
Valla Riot'u Vanguard'ı bilmem de, Valve CS2'nin düzelmesi için hiçbir şey yapmıyor. Valorant oynamıyorum açıkçası ama en azından oynayanlar kendi oyunun modunu, ranklı modunu girip oynuyor; her maça hile gelmiyordur. Ben Faceit dışı oynayamıyorum hileler yüzünden. Nasıl karşılaştırayım ben şimdi Valorant'la CS2'nin hile korumasını.

Vallahi Riot'u Vanguard'ı bilmem de, Valve CS2'nin düzelmesi için hiçbir şey yapmıyor. Valorant oynamıyorum açıkçası ama en azından oynayanlar kendi oyunun modunu, ranklı modunu girip oynuyor; her maça hile gelmiyordur. Ben FACEIT dışı oynayamıyorum hileler yüzünden. Nasıl karşılaştırayım ben şimdi Valorant'la CS2'nin hile korumasını.

Kanka bana göre kernel seviyesi anticheat saçma ya hem kapalı kaynak hem Linux desteği yok en azından CS2 Linux desteği var oynayabiliyorsun hadi bunu da geçtim Windows 11'de UEFI TPM 2 Secure Boot zorlamak nedir sanarsın Trump'ın parasını koruyor çok işe de yaramıyor hala hile açabilen oluyor ki FACEIT de çok gıcık anticheat hiç sevmem böyle şeyleri batsın isterim hep.

Nasıl çalışıyor hocam çalışsa bile banlıyor ki Valve en azından Linux'u adam yerine koyuyor neymiş Valorant düşük bilgisayarda sorunsuzmuş aynen kanka Windows 10 desteği kesilsin bakalım Valorant'ın Vanguard'ın eski PC klackamı Microsoft ve PC üreticileri ile anlaşmalı olduğunu düşünmeye başladım artık Riot Games'in.
Windows 11 çalıştıran ama güçsüz olan çok bilgisayar var. Ayrıca Valorant düşük bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyor. ryzen 3 1200 bile 60fps verir illa.

Valla Riot'u Vanguard'ı bilmem de, Valve CS2'nin düzelmesi için hiçbir şey yapmıyor. Valorant oynamıyorum açıkçası ama en azından oynayanlar kendi oyunun modunu, ranklı modunu girip oynuyor; her maça hile gelmiyordur. Ben Faceit dışı oynayamıyorum hileler yüzünden. Nasıl karşılaştırayım ben şimdi Valorant'la CS2'nin hile korumasını.
Valorant'ta hile görmek oldukça zor. Adamların anticheati güzel, hile açan da ban yiyor elinde sonunda. En en en kral bypass bile 1 2 ay dayanıyor.