Burkii

Yetkin
Makaleler
1
Yer
İzmir
  • Anakart: Monster Abra A7 V14.6
  • İşlemci: 13. Nesil Intel Core i7-13700H
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 4050 Laptop GPU
  • İşletim Sistemi: Windows 11 Home

Hiç yaşamış olduğum bir durum olmadığından şaşırdım ve neden olmuş olabileceğine dair hiçbir fikrim yok. İlk kez böyle bir konu açacağımdan da eksik bir şey olabilir, onun için lütfen belirtin.

Monster markalarda Caps Lock, NumLock gibi tuşlara basınca bir arayüz çıkıyor. Uygulama ile çakışmış olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster markalarda Caps Lock, NumLock gibi tuşlara basınca bir arayüz çıkıyor. Uygulama ile çakışmış olabilir mi acaba?

GPT'ye ilk sorduğumda bana da bu tarz bir çakışma durumundan bahsetmişti ama bugüne kadar hiç yaşamadığımdan bilemedim hocam doğrusu.

GPT'ye ilk sorduğumda bana da bu tarz bir çakışma durumundan bahsetmişti ama bugüne kadar hiç yaşamadığımdan bilemedim hocam doğrusu.
Çok nadir de olsa yapabiliyor, başıma farklı bir şekilde gelmişti. Control Center güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz belki size bir yararı olur.

Bir daha ki sefere eğer tekrar mavi ekran verirse hata kodunun resmini alın neyden kaynaklı olduğunu daraltabiliriz

Son düzenleme:
Çok nadir de olsa yapabiliyor, başıma farklı bir şekilde gelmişti. Control Center güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz belki size bir yararı olur.

Monster'ın sayfasına baktığımda yeni bir versiyonu vardı. CS2'ye çok nadir girdiğimden bilmiyorum yine olur mu ama olursa konu açarım aynı şekilde hocam. Teşekkürler.