Merhaba. Valve Mm'de bot oyuncular geldiği için FACEIT girmeye karar verdim. 4 leveldan başlattı hesabı. Burada da aynı. Silver 1 seviyesinde adamlar geliyor benim takıma. Karşıya global adamlar geliyor neredeyse. MVP olduğum halde kaybediyorum. Adamın biri 9. roundda 0 killdi hatta. Sinirden ağlayacağım resmen. Nasıl çıkacağım bu cehennemden?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Beraber girebileceğin oyun bilgisine hakim, aimi güzel birilerini alarak çıkarsın.
Beraber girebileceğin oyun bilgisine hakim, aimi güzel birilerini alarak çıkarsın.
Benimle oyun oynayan arkadaşım yok maalesef.
O zaman bulmalısın. Topluluk sunucularında, farklı platformlarda bulabilirsin. O kadar zor bir şey değil, CS zaten kesinlikle tek başına oynanacak bir oyun değil.
Kasıp nereye varacaksın hocam, salla gitsin. 3000 küsür saat CS:GO/2 oynamışlığım var, ben de şu an Silver'ım.
Ortalama üstü oynadığım garanti ama öyle bir takım geliyor ki yenmek mümkün olmuyor, çoğu zaman da kötü geliyor. Ben de keyfi giriyorum, çoğu zaman arkadaşlarla keyfine giriyorum, toxiclik yapan olursa kralını gösteriyorum, öyle öyle gidiyor işte.
Kasıp nereye varacaksın hocam, salla gitsin. 3000 küsur saat CS:GO/2 oynamışlığım var, ben de şu an Silver'ım.ortalama üstü oynadığım garanti ama öyle bir takım geliyor ki yenmek mümkün olmuyor, çoğu zaman da kötü geliyor. Ben de keyfi giriyorum, çoğu zaman arkadaşlarla keyfine giriyorum, toxiclik yapan olursa kralını gösteriyorum, öyle öyle gidiyor işte.
10 level olmak istiyorum ama takımlar izin vermiyor. Benim de 3.5k saatim var. 4 level kadar da kötü oynamadığım için hak ettiğim yerlere çıkmak istiyorum.
Berke Meriç
Uzman
MVP oluyorsan muhtemelen karşı takımdan oyuncular da dahil olmak üzere arkadaşlık isteğini kabul edecek insanlar vardır. Cehennem elodan tek kurtuluş: Duo