Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
64
Yer
Ankara
Evet, CS2'de çözünürlük düşürmek FPS arttırır. Fakat en fazla 15-20 FPS artışı sağlar. Düşürdüğünüz çözünürlüğe göre FPS artışı değişir. Örneğin, 1920x1080'den 1600x900'e düşürmek, en fazla 5-6 FPS artış sağlar. 1920x1080'den 1280x600'e düşürmek, 13-17 FPS artışı sağlar.

Bunlar kendi sistemimdeki izlenimime göre çıkardığım sonuçlardır. Bu sonuçlar sistemden sisteme göre değişiklik gösterebilir.

Evet, CS2'de çözünürlük düşürmek FPS arttırır. Fakat en fazla 15-20 FPS artışı sağlar. Düşürdüğünüz çözünürlüğe göre FPS artışı değişir. Örneğin, 1920x1080'den 1600x900'e düşürmek, en fazla 5-6 FPS artış sağlar. 1920x1080'den 1280x600'e düşürmek, 13-17 FPS artışı sağlar.

Bunlar kendi sistemimdeki izlenimime göre çıkardığım sonuçlardır. Bu sonuçlar sistemden sisteme göre değişiklik gösterebilir.
  • Evet, çözünürlük düşürmek genellikle FPS artışına neden olur, çünkü daha düşük çözünürlükte daha az piksel işlenmesi gerekir.
  • Bununla birlikte, FPS artış miktarı sistem donanımına, grafik ayarlarına ve oyunun genel optimizasyonuna bağlıdır.
  • Çözünürlüğü düşürmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Oyun menüsüne gidin.
2. Ayarlar bölümüne tıklayın.
3. Grafik veya Video ayarlarına gidin.
4. Çözünürlük seçeneğini bulun ve istediğiniz düşük çözünürlüğü seçin (örneğin, 1600x900, 1280x720, vb.).
5. Değişiklikleri kaydedin ve oyunu yeniden başlatın, eğer gerekirse.

• Düşük çözünürlük genellikle FPS arttırır ancak görsel kaliteyi de etkileyebilir; bu nedenle size en uygun dengeyi bulmak önemlidir.
  • Oyun sırasında FPS değerlerinizi kontrol edin ve yapılan değişikliklerin etkisini gözlemleyin.

Şu saçmalığı CS1.6 ta da yapan vardı eski nesil sistemin vardır zaten zar zor yetiyordur hani anlarım yeni nesil sistemlerde 200+ FPS alıyorsun zaten daha neyin derdinde bu insanlar? Monitör 180Hz benim 230-240 civarı alıyorum ama yine de sabitliyorum. Grafik kalitesi ve keskinlik gittikten sonra FPS yüksek olsa ne olur nasıl düzgün adam vuracaksın?

60'tan aşağı inmiyorsa zaten FPS çözünürlük düşürmek saçmalık. Monitör Hz değerinin altına düşmedikçe FPS, çözünürlük düşürmeyin.