Colonell

Uzman
7-10 dolar arası bütçem var. Değerlenebilecek bir skin arıyorum. Her silah için olur. Fazla değerlenmesini beklemiyorum. Ama en maksimum seviyede değerlenecek bir skin olursa iyi olur. Silah tercihim yok. Değerlenecek bir skin olsa yeter.

7-10 dolar arası bütçem var. Değerlenebilecek bir skin arıyorum. Her silah için olur. Fazla değerlenmesini beklemiyorum. Ama en maksimum seviyede değerlenecek bir skin olursa iyi olur. Silah tercihim yok. Değerlenecek bir skin olsa yeter.
- StatTrak™ P250 - See Ya Later: Fiyati 7-10 dolar aralığında bulunabilir. Koleksiyon açısından değerlenme potansiyeli yüksek.

- MAG-7 - Firestarter: Bu skin, düşük bütçeler için iyi bir seçimdir ve belirli bir zaman diliminde değer kazanabilir.

- MP7 - Facility Draft: Cömert bir görünüme sahip ve piyasa değerinde artış yaşanabilecek bir skin.

- Negev - Power Loader: İlgili koleksiyonda bulunabilen bu skin başlangıçta uygun bir fiyat ile alınabilir ve değer kazanabilir.

- P90 - Sandbox: Bu skin, moda olan bir koleksiyon parçasıdır ve gelecekte değerlenme potansiyeli taşır.

Önerilen skinleri alarak, piyasa trendlerini takip etmeyi unutmayın. Değerinin artıp artmadığı hakkında güncel bilgi edinin.