AK47 Slate Eskimiş ve AWP Mortis Görevde Kullanılmış var bende, skinden skine aşınma değişiyor. Savaş görmüş olsa bile aşınma yok gibi bir şey oluyor bazı skinlerde. AWP'nin floatı çok iyi aşınmayı farketmiyorum belli belirsiz.

Skinleri kullanmak ve birikince ileride satıp oyun almak için, haftalık dropları satıp alıyorum. Çok bir şey fark eder mi benim için yoksa fark etmez mi?
Fark etmez. 0.20 float bir görevde kullanılmış skin ile 0.35 float skin aynı paraya gidiyor zaten.

Hocam tamamen skinden skine ve float'a bağlı. Örneğin ben geçenlerde awp printstream aldım. 1.9 float FT ama yine de FN ile arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Aynı durum Ak-47 Miras skini içinde geçerli bence. Zaten oyun sırasında skine odaklanmıyorsunuz o yüzden göze batmıyor.

Konudan bağımsız hangi konuya açacağımı bilemediğim için bir şey sormak istiyorum. CS'de kasa açacağım hesapta biraz bakiye var. Üstünü tamamlamak istiyorum ama para eklerken min 5 dolar diyor. Bazen eksik olan kısmı tamamlama gibi bir seçenek çıkıyor onu nasıl yapabilirim ?