Canowski

Uzman
Yer
Antalya
CS2'de dikey eşitlemeyi açtığımda oyun genel olarak çok akıcı oluyor, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. 165Hz monitöre sahibim. Ancak savaşlarda FPS 130-140 civarına düşüyor. Dikey eşitlemeyi kapattığımda ise FPS 280-300'lere çıkıyor ama bu sefer de oyun akıcılığını kaybediyor, görüntüde yırtılmalar ve tuhaf bir hissizlik oluşuyor. Bu sorunu yalnızca CS2'de yaşıyorum. Yabancı forumlarda da araştırma yaptım ama net bir çözüm bulamadım.

FreeSync Premium var mış monitörde.

Burada gözüküyor mu?

1750017800937.webp

AMD destek timini de çağıralım tabii ki.

@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow @Valerys @The Man From Earth

Hocam monitörün manuelinde kapalıymış, açtım şimdi. AMD yazılımının aracı ile etkinleştirdim fakat hala aynı sorun var.

Hocam kullanıyorum, anlık aksiyonlarda FPS düşüşü oluyor. 120-130 FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monıtorun manuelinde kapalıymış açtın şimdi amd yazılımının aracı ile etkinleştirdim fakat hala aynı sorun var.
Oyun içi dikey eşitleme ayarı faydalı olabilir. Ben bu sorunu yaşadığım cihazlarda bu ayarı değiştirerek çözüyordum. Ekranın yenileme hızına göre de FPS'i sabitliyor.

CS2 baktığım kaynaklara göre dikey eşitleme açık olunca daha stabil bir performans veriyor. Kendim de test ettim ve daha stabil çalıştığını fark ettim. Çok garip bir oyun...