CS2'de dikey eşitlemeyi açtığımda oyun genel olarak çok akıcı oluyor, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. 165Hz monitöre sahibim. Ancak savaşlarda FPS 130-140 civarına düşüyor. Dikey eşitlemeyi kapattığımda ise FPS 280-300'lere çıkıyor ama bu sefer de oyun akıcılığını kaybediyor, görüntüde yırtılmalar ve tuhaf bir hissizlik oluşuyor. Bu sorunu yalnızca CS2'de yaşıyorum. Yabancı forumlarda da araştırma yaptım ama net bir çözüm bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Monitörde FreeSync var mı? Varsa açık mı?
Hocam onu nasıl öğrenebilirim monitor modelim Vx2418c
- Makaleler
- 14
Var.Hocam onu nasıl öğrenebilirim monitor modelim VX2418C
Kaynak: https://www.akakce.com/monitor/en-u...m-curve-gaming-monitor-fiyati,2036127970.html
FreeSync Premium var mış monitörde.
Burada gözüküyor mu?
AMD destek timini de çağıralım tabii ki.
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow @Valerys @The Man From Earth
Burada gözüküyor mu?
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow @Valerys @The Man From Earth
- Makaleler
- 17
Freesync kullan.
Hocam monitörün manuelinde kapalıymış, açtım şimdi. AMD yazılımının aracı ile etkinleştirdim fakat hala aynı sorun var.FreeSync Premium var mış monitörde.
Burada gözüküyor mu?
Eki Görüntüle 155256
Hocam kullanıyorum, anlık aksiyonlarda FPS düşüşü oluyor. 120-130 FPS.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Oyun içi dikey eşitleme ayarı faydalı olabilir. Ben bu sorunu yaşadığım cihazlarda bu ayarı değiştirerek çözüyordum. Ekranın yenileme hızına göre de FPS'i sabitliyor.Hocam monıtorun manuelinde kapalıymış açtın şimdi amd yazılımının aracı ile etkinleştirdim fakat hala aynı sorun var.
ŞenolGüneş
Uzman
CS2 baktığım kaynaklara göre dikey eşitleme açık olunca daha stabil bir performans veriyor. Kendim de test ettim ve daha stabil çalıştığını fark ettim. Çok garip bir oyun...
Benzer sorunlar bende de mevcut. FreeSync açmaya özen gösterin.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-