14381

Uzman
İşlemci %35 civarı kullanılıyor. Ekran kartı %95 sanki takılma oluyor? Ne yapmalıyım, ayarlardan ne düşürürsem düzelir? Ms değeri 6'ya kadar çıkıyor bu ne demektir acaba? Ekran kartı kullanımım %95 o sebepten olabilir mi darboğaz?

İşlemcin 9800X3D ise darboğaz yok. Ekran kartı değişirsen FPS'in artar çünkü tamamen besleyebiliyor. FPS ortalaman kaç şu an? Frametime'ın 6ms çıkması normal belirli anlarda.

İnternette yapılan testlerin çoğunda oyun GPU'yu hatrı sayılır şekilde kullanıyor. Sistem özelliklerin nedir, aldığın FPS ve çözünürlük gibi detayları verebilir misin?

Sistem özellikleri nedir? CS 2 yüksek ayarlarda 10 GB VRAM sömürüyor fakat işlemci kullanımın az.

9800X3D, 3060 Ti GDDR6X üstadım. Ms yüksek, takılıyor gibi hissediyorum fight esnasında.

Sistem özellikleri nedir? CS 2 yüksek ayarlarda 10 GB VRAM sömürüyor fakat işlemci kullanımın az.

İnternette yapılan testlerin çoğunda oyun GPU'yu hatrı sayılır şekilde kullanıyor. Sistem özelliklerin nedir, aldığın FPS ve çözünürlük gibi detayları verebilir misin?

9800X3D, 3060 Ti GDDR6X üstadım. Ms.
Yüksek, takılıyor gibi hissediyorum fight esnasında.

İşlemcin 9800X3D ise darboğaz yok. Ekran kartı değişirsen FPS'in artar çünkü tamamen besleyebiliyor. FPS ortalaman kaç şu an? Frametime'ın 6ms çıkması normal belirli anlarda.

1920x1080 oynuyorum. Grafikleri düşürdüm çok fark etmedi. FPS düşmesi yiyorum, %1 FPS düşüyor gibi. FPS değerim 400 civarı, sabitledim. 450 denedim, dalgalanma oldu. Grafik ayar düşürünce de oyun hoş gözükmüyor bence.

1920x1080 oynuyorum. Grafikleri düşürdüm çok fark etmedi. FPS düşmesi yiyorum, %1 FPS düşüyor gibi. FPS değerim 400 civarı, sabitledim. 450 denedim, dalgalanma oldu. Grafik ayar düşürünce de oyun hoş gözükmüyor bence.
Başlatma seçeneklerine -threads 9, -noreflex komutunu ekle. Nvidia Denetim Masası'ndan FPS'ini ortalama bir değere kısıtla ve Nvidia Low Latency ayarını Ultra'ya çek. Unutma FPS Nvidia'dan kısıtla olacak, oyun içinde sınırsız ayarında olacak aynı şekilde reflex oyun içinde kapalı ayarda olacak olacak.
Bu videodan yardım alabilirsin.

Daha fazlasını istiyorsan 5060Ti'a yükseltme yapabilirsin.

Başlatma seçeneklerine -Threads 9, -noreflex komutunu ekle. NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS'ini ortalama bir değere kısıtla ve NVIDIA Low latency ayarını Ultra'ya çek. Unutma FPS NVIDIA'dan kısıtla olacak, oyun içinde sınırsız ayarında olacak aynı şekilde reflex oyun içinde kapalı ayarda olacak olacak.
Bu videodan yardım alabilirsin.

Daha fazlasını istiyorsan 5060 Ti'a yükseltme yapabilirsin.

NVIDIA Ultra açık, NVIDIA kısıtla yapayım hocam. Ben FPS oyun içi Valorant ve CS limit koyuyordum hep. İyi değil mi? 5070 Ti düşünüyorum aslında bir de monitör kararsızım ben üstadım OLED geçsem ekran kartı para kalmayacak?