fresholiax

Uzman
Merhaba dostlar, dün 3 saate yakın Inferno prefire map’inde alıştırma yaptım. Dün gece rekabetçide birkaç defa Inferno girdim, Seçkin’de birkaç maç attım. Ardından takım yüzünden oyundan sinirle ayrıldım.

Bugün sabah da Inferno prefire Steam Atölye map’inde bir saate yakın alıştırma yaptıktan sonra rekabetçide Inferno girdim. Ancak sanırsam biraz banlık hareketler yapmışım, rakibin yazdıklarına göre böyle anladım. Sizce bu maçtan ban yer miyim?

Hayatımda sadece ETS’de para hilesi yapmış bir insanım. Ancak ciddi vuruşlar geldi sanırsam biraz. Ranka göre biraz yüksek oynamış olabilirim bu maçta. Gold Nova 1’dim, şu an 2 oldum. Belki de ondandır. Oyun saatime bakınca iyice “hile” damgası vurdular maalesef bana. 389 saatim var ancak 1000 saati olan bazı kişilerden daha iyi oynayınca, karşı tarafın hemen hile damgası vurması pek adil değil.

Maç linki, kullanıcı isteği üzerine kaldırılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey yapmamışsın ki. Yani Nova1'lik bir oyun göremedim ben ortada mesela birden fazla skor aldığın raundlarda vurduğun adam;

cs2.webp

Hangi rauntu söyle ona baksın millet tüm maçı izlemeye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, rakip takım bir anda sürekli yazmaya başlayınca bende ban yerim zannettim. Bu yüzden konu açmak istedim, zaten demo izlemeyi bilen biri birkaç dakika içerisinde tamamen bitirebilir. Dikkat çeken yerlerinde durdurur gözlemlerdi.

Smoke içerisinden birkaç vuruş yaptıktan sonra yazmaya başlamışlardı. Ben daha önce csgo oynamadığım için direkt cs2'den başladım ve ban olayları nedir bilemem hocam. Owerwatch'a gider ardından wh'den boşuna banlanmak istemiyorum.

Merhaba dostlar, dün 3 saate yakın Inferno prefire map’inde alıştırma yaptım. Dün gece rekabetçide birkaç defa Inferno girdim, Seçkin’de birkaç maç attım. Ardından takım yüzünden oyundan sinirle ayrıldım.

Bugün sabah da Inferno prefire Steam Atölye map’inde bir saate yakın alıştırma yaptıktan sonra rekabetçide Inferno girdim. Ancak sanırsam biraz banlık hareketler yapmışım, rakibin yazdıklarına göre böyle anladım. Sizce bu maçtan ban yer miyim?

Hayatımda sadece ETS’de para hilesi yapmış bir insanım. Ancak ciddi vuruşlar geldi sanırsam biraz. Ranka göre biraz yüksek oynamış olabilirim bu maçta. Gold Nova 1’dim, şu an 2 oldum. Belki de ondandır. Oyun saatime bakınca iyice “hile” damgası vurdular maalesef bana. 389 saatim var ancak 1000 saati olan bazı kişilerden daha iyi oynayınca, karşı tarafın hemen hile damgası vurması pek adil değil.

FW bana ait

Maç linki; steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QhfnH-iVMcd-XBthf-oSOeB-kdbhQ
Videoyu izlememe gerek yok. Hile kullanmadıysan ban yeme ihtimalin zor. Örnekleri var tabi ama genelde tanınmayan 3. parti yazılımlardan oluyor. Herkesin o gün baya iyi oynadığı maçları vardır. Benim de oluyordu 30-40 vuruyordum sürekli hile derlerdi bir şey olmadı bu zamana kadar. Bunu kafaya takmayın. Ban yerseniz talepte bulunursunuz. Ancak bakmayabiliyorlar. İşlemediğiniz bir suç için ceza yer miyim diye sorgulamak saçma. Yerseniz de şansınıza küsün. Ancak izleyen arkadaşın yorumuna bakarsak endişelenicek bir şey yok

Sağ olun hocam, sürekli wh yazdıklarından bende ne yapacağımı bilemedim. Belki çok report atmış olabilir diye düşündüm ve overwatch'a gider ban yerim zannettim.

CS2'de çok reportlandığımız zaman takıma kötü, iletişimsiz veya hile gelme olasılığı doğru mu hocam. Ben daha önce CS:GO oynamadım, CS2 çıktığı zaman başlamıştım oyuna.

Yok hocam orada ilk açmıştım, konuyu sildiler link geçersiz diye sonra buradan açtım. Aklıma gelen her yerden açıyorum, amacım o değil. Neden güvenmeyim hocam sana, ona bakılırsa donanım'a da açtım. :) Diğer konularımda öyledir, herkesten bir fikir almak istiyorum hocam burası yeşil siteye bakarak biraz daha geç açıyor konuyu o kadar.

Cezada alacağımı bilmiyordum, bunun sayesinde de öğrenmiş oldum. Burada da o hatayı yapmam mesela.

Şikayet ettiysende eyvallah hocam, hayırlı günler. :)

@Öküz, Yaptığınada dikkat et hocam, kimse insaflı çıkmaz her ne kadar sanal dahi olsa. :)

Dosya Ekleri

• 1754479743005.webp
    1754479743005.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
@fresholiax Şikayetle falan uğraşacak adam değilim hem komiğime gitti hem de dejavu yaşattığın için yazmak istedim. Sonuçta diğer forumlar dahil 20 kişi yazmış ama kim kaile alıp da indirip maçını izlemiş? Bir de tehdit ediyorsun sanal falan :D Belki 10 yaş büyüğüm senden.

Wall+aim olan adamı usp hs ile düşürmüşlüğüm var, binlerce kere rapor yemişimdir, hiçbir şey olmaz. Raporla ban yenecek olsa adam kalmazdı CS'de. Ayrıca her şeye ağlayan bir kesim var zaten, korkmayın yani. Çok oyunbozanlık raporu yerseniz 1 saat ban atar maksimum.