CS2'de haftalık düşen drop nedir?

ANOFF

Uzman
2026'da CS'ye baslayan ilk insanim galiba. Oyunu 1 aydir falan oynadim ve cok begendim o yuzden gidip seckin aldim. Bazi yerlerde haftalik odullerden verdigin 15 dolari cikartir diyorlar. Bu kasalardan falan hiç anlamam biri detayli anlatabilir mi?

YouTube'dan bakabilirsiniz hocam detaylı videolar vardır mutlaka

Her hafta 1 kere drop ödülü alıyorsun. 4 adet seçenek sunuluyor ve 2 tanesini seçiyorsun. Çıkacak ödüller şansına, genel olarak 30-40 Cent değerinde kasalar atsa da, bazen pahalı skinler atabiliyor. Bana mesela 27 dolarlık İntegrale atmıştı.

Haftalık ödülü alabilmen için level atlaman gerek. Bunun için de kolaylık olması amacı ile görevler veriliyor. Mesela "Vertigo haritasında 18 raund kazan, rekabetçi" gibi.

Cok sağ olun hocam anladim

Hocalarım çok güzel açıklamış olayı. Bana zamanında 50 dolarlık kasa çıkmıştı fakat, şu anda aktif drop havuzunda bulunmadığı için çıkartamazsınız. Fakat geçenlerde arkadaşım 4 dolarlık USP-s diğer arkadaşımda 20 dolarlık USP-s düşürmüştü. Almanız sizin için mantıklı olur en kötü ihtimalle 30 haftada çıkartıyorsunuz parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…