NeonCircuit

Uzman
CS 2'de Premier'de haftalık 1 dolarlık skin, 1.000 dolarlık skin düşme olasılığı doğru mu? Haftalık drop tam olarak ne oluyor? Para kazanabilir miyiz?

Kazanmak mümkün, genelde çöp kasalar düşüyor ama bazen 2 dolarlık kasa düşüyor. Aldığım çoğu oyunu bu şekilde aldım. Forza Horizon 6'nın da yarı parasını biriktirdim sayılır. Her hafta oynanırsa en kötü ihtimalden 0.3'lük kasa düşse 0.3x52'den 15.6 dolar yapar.
(Bunu geçen sene Mayıs'ta düşürmüştüm misal)

730_9.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana iki ay önce 30 dolarlık AWP skini düşmüştü, genel olarak da rüyalar kabuslar kasası düşüyor. Hepsini gerçek paraya dönüştürüp anakartımı yükselttim. Yani değerli item düşme olasılığı tabii ki düşük çünkü sürekli düşse değersizleşirdi ama nadiren atabiliyor. Para kazanma konusuna gelirsek, her hafta üşenmeden birden fazla hesapla kasılırsa elbette kazanılabilir ama çok uğraşmak lazım, zamana ve emeğe değmez. Sanırım millet uğraşmamak için de aimbot kullanıyor.

CS 2'de Premier'de haftalık 1 dolarlık skin, 1.000 dolarlık skin düşme olasılığı doğru mu? Haftalık drop tam olarak ne oluyor? Para kazanabilir miyiz?

Bana bir 2 hafta önce kırmızı SSG attı, 23 dolardı. Terminal vardı, zamanında 15 dolardı; öyle çıkıyor, bayağı güzel şeyler. Kuzenime de 24 dolarlık AK çıkmıştı ama genellikle 40-50 cent falan çıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazanmak mümkün, genelde çöp kasalar düşüyor ama bazen 2 dolarlık kasa düşüyor. Aldığım çoğu oyunu bu şekilde aldım. Forza Horizon 6'nın da yarı parasını biriktirdim sayılır. Her hafta oynanırsa en kötü ihtimalden 0.3'lük kasa düşse 0.3x52'den 15.6 dolar yapar.
(Bunu geçen sene Mayıs'ta düşürmüştüm misal)

Eki Görüntüle 231618
Tam da hakim değilim dediğim gibi drop konularına. 1 ay 4 hafta, 4 kere drop düşüyor değil mi hesaba?

Dosya Ekleri

• IMG_6003.webp
    IMG_6003.webp
    858,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_6002.webp
    IMG_6002.webp
    833,6 KB · Görüntüleme: 72