NeonCircuit
Uzman
CS 2'de Premier'de haftalık 1 dolarlık skin, 1.000 dolarlık skin düşme olasılığı doğru mu? Haftalık drop tam olarak ne oluyor? Para kazanabilir miyiz?
CS 2'de Premier'de haftalık 1 dolarlık skin, 1.000 dolarlık skin düşme olasılığı doğru mu? Haftalık drop tam olarak ne oluyor? Para kazanabilir miyiz?
Tam da hakim değilim dediğim gibi drop konularına. 1 ay 4 hafta, 4 kere drop düşüyor değil mi hesaba?Kazanmak mümkün, genelde çöp kasalar düşüyor ama bazen 2 dolarlık kasa düşüyor. Aldığım çoğu oyunu bu şekilde aldım. Forza Horizon 6'nın da yarı parasını biriktirdim sayılır. Her hafta oynanırsa en kötü ihtimalden 0.3'lük kasa düşse 0.3x52'den 15.6 dolar yapar.
(Bunu geçen sene Mayıs'ta düşürmüştüm misal)
Eki Görüntüle 231618
Çok teşekkürler. Mesela birisine şöyle bir drop düşmüş. Demek ki bu baya büyük bir şans.@NeonCircuit, tamamen şans. Her hafta 1 kerelik drop alıyoruz. 4 adet eşya sunuyor, biz 2 adet seçiyoruz. Bana 2 ay önce falan SG-552 İntegrale düştü mesela, 23 dolar değerinde.
Evet. Ben tek droptan 30 dolar aldım mesela. Tamamen şans.Çok teşekkürler. Mesela birisine şöyle bir drop düşmüş. Demek ki bu baya büyük bir şans.
Anlıyorum. Peki bir şart var mı? O hafta içerisinde ne kadar win almak gerek?Evet. Ben tek droptan 30 dolar aldım mesela. Tamamen şans.
Level atlayana kadar. Normal olarak kasabilirsiniz. Ekstra olarak "Vertigo haritasında 18 raund kazan, 1050 TP" gibi görevler oluyor.Anlıyorum. Peki bir şart var mı? O hafta içerisinde ne kadar win almak gerek?