Yer
Little Saint James
En mantıklısı Contenders gibi duruyor, alınır mı sizce?

1000089469.webp

En mantıklısı Contenders gibi duruyor, alınır mı sizce?

Eki Görüntüle 184019
Austin 2025 yerine Stockholm-Antwerp karışık yatırım yapmayı tercih ederim, özellikle EG'nin anormal artışı sonrası eski Major stickerları üstünden manipülasyonlar yapılma ihtimali arttı.
Bu manipülasyonların en iyi yapılabileceği yatırımlar Stockholm-Antwerp gibi yatırımların az olduğu Majorlar olur.
Yatırım için kaç dolar düşünüyorsun?

Icerisinde tyloo ve complexity gibi takımların olduğu kapsülü yatırım yapman daha doğru olabilir. Bana öyle geliyor ki cin pazari bundan birkaç yıl sonra bu kapsülü acayip manipüle edecek. Cunku icerisinde yakin zamanda kapanan takım complexity var ve Çinlilerin manipule etmeyi en sevdiği sticker tyloo takımının sticker var. Ve bu major de holo tasarımlar çok hoş. Özellikle tyloo takımının. Benim tavsiyem o kapsülü olur diğerleri icin bir öngörü yok

Austin 2025 yerine Stockholm-Antwerp karışık yatırım yapmayı tercih ederim, özellikle EG'nin anormal artışı sonrası eski Major stickerları üstünden manipülasyonlar yapılma ihtimali arttı.
Bu manipülasyonların en iyi yapılabileceği yatırımlar Stockholm-Antwerp gibi yatırımların az olduğu Majorlar olur.

Artık çok gec. Pazarda bu kapsülleri fiyatı çok hypelandi. Şimdi alsan 1 hafta sonra ne olacağıni bilemeyiz. Düşüşe geçmesini bekliyorum ben çok abarttılar cunku. 300 dolarları geçmiş eg şaka gibi

Hocam onların fiyatı da çok arttı bu saatten sonra girmek riskli gibi. Kaç dolarlık alırım düşünmedim hocam bakacaz ona.
Icerisinde tyloo ve complexity gibi takımların olduğu kapsülü yatırım yapman daha doğru olabilir. Bana öyle geliyor ki cin pazari bundan birkaç yıl sonra bu kapsülü acayip manipüle edecek. Cunku icerisinde yakin zamanda kapanan takım complexity var ve Çinlilerin manipule etmeyi en sevdiği sticker tyloo takımının sticker var. Ve bu major de holo tasarımlar çok hoş. Özellikle tyloo takımının. Benim tavsiyem o kapsülü olur diğerleri icin bir öngörü yok

Artık çok gec. Pazarda bu kapsülleri fiyatı çok hypelandi. Şimdi alsan 1 hafta sonra ne olacağıni bilemeyiz. Düşüşe geçmesini bekliyorum ben çok abarttılar cunku. 300 dolarları geçmiş eg şaka gibi
Evet hocam ben de Cinliler'den dolayı düşünmüştüm o kapsülü. O zaman çoğunu contenders birazını da challengers olarak alırım.

Hype'ın 1-2 ay içerisinde biteceğini düşünüyorum, düzenleme gelir ufaktan. Antwerp ise o kadar absürt yükseliş geçirmedi. Bir sonraki yükseliş ya Antwerp ya da Colombus gibi Majorlara olur tahminim.
Normalde 70 dolardayken EG Holo alacaktım 2 tane ama çok hypelandığı için düzeltme gelir dedim, alsaydık ne güzel şu an 550-600 dolara yakın kazançla D&N alımım artardı.
Hocam onların fiyatı da çok arttı bu saatten sonra girmek riskli gibi. Kaç dolarlık alırım düşünmedim hocam bakacaz ona.
Bütçeye bağlı olarak Stockholm Contenders/Antwerp Contenders(En sağlam Antwerp yatırımı olabilir.) ve Gamma 1/2 kasalarına göz atardım ben. Özellikle Antwerp Contenders ve Gamma kasaları çok dolu dolu kasalar.
Bunun yanı sıra Breakout ve Spectrum kasaları da gene dikkat edilmesi gereken kasalardan, bıçakları acayip dolu olduğu için ve Active Drop Pool'da olmadıkları için kazanç sağlayabilecek kasalardan.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! OLASI KAYIPLARDA SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM!