Detaylar
Kim cevapladı?Hasanxcd
Uzman
Görseldeki AUG skini 0.08 cent. Başka hatıra skinlerine de baktım, aşırı ucuzlar. Hâlbuki ilk başlarda çok pahalıymış. Nedenini bilen var mı?
Eki Görüntüle 179145
Hatıra paketlerinden çıkıyorlar. Beyaz enderliğe sahip çok çıkıyor kısacası o yüzden başta pahalı olmasının sebebi ilk çıktığında skinler öyle oluyor sonra iniyor.
Hocam sizce almak mantıklımı?Hatıra paketlerinden çıkıyorlar. Beyaz enderliğe sahip çok çıkıyor kısacası o yüzden başta pahalı olmasının sebebi ilk çıktığında skinler öyle oluyor sonra iniyor.
erdym
Üstün
Arz talep meselesi. İlk çıktığında azınlıkta olduğundan hypelanıp daha sonra düşüşe düşmüş şimdi ise piyasada fazla olduğundan enderliği kalmamış.
Skin istiyorsan al ama bunların fiyatı her zaman sabit oluyor.
Skin istiyorsan al ama bunların fiyatı her zaman sabit oluyor.
Talent
Uzman
1. Skin değersiz. 2. Ise üzerindeki stickerlar degersiz. Mesela üzerinden 2014 katowicedan kalma sticker olan çöp bir skin bulun bakın fiyatı nasıl pahali. İlk başta pahali olmasının sebebi de skin pazara İlk kes süzülürken bir fiyatının olmaması. Zamanla fiyatları oturuyor.
1. skin değersiz. 2. ıse üzerindeki stickerlar degersiz. Mesela üzerinden 2014 katowicedan kalma sticker olan çöp bir skin bulun bakın fiyatı nasıl pahali. İlk başta pahali olmasının sebebi de skin pazara ilk kes süzülürken bir fiyatının olmaması. Zamanla fiyatları oturuyor.
Hesabımda seçkin yok oyunlardan düşürdüğüm kartları satarak ucuza almalık skinler bence.
25457
Uzman
Pahalı değiller zaten istiyorsanız alabilirsiniz.Hesabımda seçkin yok oyunlardan düşürdüğüm kartları satarak ucuza almalık skinler bence.
Talent
Uzman
O zaman alabilirsiniz hic yoktan iyidirHesabımda seçkin yok oyunlardan düşürdüğüm kartları satarak ucuza almalık skinler bence.
Yatırım olarak hiç ise yaramazlar. Fakat play skin istiyorsanız haftalık droplardan para biriktirin sonra dizersiniz. Ben 30 dolarlık envanter dizmistim sırf haftalık droplarla. Fakat dediğim gibi yatırımlar düşünüyorsanız yanlış tercih.
Yatırımlık değil maksat farklı bir şey görünsün hem parası benim cebimden çıkmayacak nasıl olsa.
Hasanxcd
Uzman
Kullanmak için alacaksınız evet. Ama yatırımlık asla.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-