CS2'de hatıra görünümleri niye aşırı ucuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25702
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 219
  • Etiketler Etiketler
    ucuz

25702

Becerikli
Görseldeki AUG skini 0.08 cent. Başka hatıra skinlerine de baktım, aşırı ucuzlar. Hâlbuki ilk başlarda çok pahalıymış. Nedenini bilen var mı?

Görseldeki AUG skini 0.08 cent. Başka hatıra skinlerine de baktım, aşırı ucuzlar. Hâlbuki ilk başlarda çok pahalıymış. Nedenini bilen var mı?

Eki Görüntüle 179145

Hatıra paketlerinden çıkıyorlar. Beyaz enderliğe sahip çok çıkıyor kısacası o yüzden başta pahalı olmasının sebebi ilk çıktığında skinler öyle oluyor sonra iniyor.

Hatıra paketlerinden çıkıyorlar. Beyaz enderliğe sahip çok çıkıyor kısacası o yüzden başta pahalı olmasının sebebi ilk çıktığında skinler öyle oluyor sonra iniyor.
Hocam sizce almak mantıklımı?

Arz talep meselesi. İlk çıktığında azınlıkta olduğundan hypelanıp daha sonra düşüşe düşmüş şimdi ise piyasada fazla olduğundan enderliği kalmamış.

Hocam sizce almak mantıklı mı?

Skin istiyorsan al ama bunların fiyatı her zaman sabit oluyor.

1. Skin değersiz. 2. Ise üzerindeki stickerlar degersiz. Mesela üzerinden 2014 katowicedan kalma sticker olan çöp bir skin bulun bakın fiyatı nasıl pahali. İlk başta pahali olmasının sebebi de skin pazara İlk kes süzülürken bir fiyatının olmaması. Zamanla fiyatları oturuyor.

Hesabımda seçkin yok oyunlardan düşürdüğüm kartları satarak ucuza almalık skinler bence.

Yatırımlık değil maksat farklı bir şey görünsün hem parası benim cebimden çıkmayacak nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…