CS2'ye ara vereli 1 yıla yakın oluyor. Hileciler yüzünden soğuyup kökten silmiştim. Yine bir başlayasım tuttu ama VAC tarafı ne alemde? Premier'de gözle görülür bir iyileşme var mı, yoksa vakit kaybetmeden direkt FACEIT'e mi akmalı?
Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 57
Başarılı
Tabi ki artık çok daha fazla. Normalde 10 maçta 1 hile geliyorsa artık 10 maçın 10'unda da hile geliyor. FACEIT akın direkt. Fakat son zamanlarda FACEIT'te de hile olayları dönüyordu.
Kenshi 56
Üstün
Kernel düzeyde anti-cheat getirmediği sürece asla düzelmez, onu da getirmeyeceği için Faceit oynayın.CS2'ye ara vereli 1 yıla yakın oluyor. Hileciler yüzünden soğuyup kökten silmiştim. Yine bir başlayasım tuttu ama VAC tarafı ne alemde? Premier'de gözle görülür bir iyileşme var mı, yoksa vakit kaybetmeden direkt FACEIT'e mi akmalı?
Captain Skriniar 57
Başarılı
Her maç 60-70 vuran adamı banlasalar o bile yeter.Kernel düzeyde anti-cheat getirmediği sürece asla düzelmez, onu da getirmeyeceği için Faceit oynayın.
Kenshi 56
Üstün
Valve'ın umurunda değil ki sadece Armory'den para koparma peşindeler.Her maç 60-70 vuran adamı banlasalar o bile yeter.
- Makaleler
- 3
O çok övülen Vanguard'ı da gördük. Son zamanlar Valorant'ta da hile çok var.Kernel düzeyde anti-cheat getirmediği sürece asla düzelmez.
Kenshi 56
Üstün
En azından sonradan banlanıyorlar. Ben de CS'yi daha çok severim ama durum böyle.O çok övülen Vanguard'ı da gördük. Son zamanlar Valorant'ta da hile çok var.
CS2'ye ara vereli 1 yıla yakın oluyor. Hileciler yüzünden soğuyup kökten silmiştim. Yine bir başlayasım tuttu ama VAC tarafı ne alemde? Premier'de gözle görülür bir iyileşme var mı, yoksa vakit kaybetmeden direkt FACEIT'e mi akmalı?
FACEIT gir ama seçkinde benim güven faktörüm mü çok iyi bilmiyorum bana çok arada sırada geliyor 10 maç atıyorsam 1'inde belki bir legit geliyordur.
Vortex 1
Başarılı
Vallahi son 9 aydır 1-2 defa hile çıktı karşıma tabii şans işi bu.