CS2'de jitter ve paket kaybı sorunu

Sherlock_tr

Uzman
Geçenlerde durduk yere jitter ve paket kaybı sorunu olmaya başladı. Ethernet ile bağlanıyorum, kablom kapı arasında ezilmişti ondan herhalde deyip kablomu yeniledim ama durum düzelmedi. İnternette çok araştırdım, çok ayar yaptım. %70'lere çıkan paket kaybı %10-20'lere düşmüş durumda ama jitter için aynısını diyemeyeceğim. Tamponlama da açık. İnternet sağlayıcısını aradığımda sorunun benden kaynaklandığını, kendilerinde bir sorun olmadığını söylediler. Birkaç çözüm yöntemi söylediler ancak onların hepsini çoktan yapmıştım bile; ona rağmen düzelmedi. Sürücüleri güncelledim, ayarları yaptım tek tek yine de işe yaramadı.

Exitlag'ı denemenizi kesinlikle öneririm hocam. Yurt dışı server'larındaki Loss'u sıfırlıyor ve Ping'i düşürüyor. Bende fiber altyapı var ama ben bile kullanmak zorunda kaldım ve gerçekten de işe yarıyor.

Siz hangi issyi kullanıyorsunuz

Pardon hocam

Hocam dediğiniz gibi exitlagi kurdum fakat cs2 de karşıma şöyle bi uyarı çıkıyor nasıl çözeceğim.

Hocam Exitlag'da CS2'ye tıkla ayar sekmesinden TCP 0 UDP'yi 3, 2, 1 sırasıyla tek tek dene. Birinde çalıştıysa o ayarda bırak.

Ya ben exitlagi kullanmayı beceremedim ya da işe yaramadı hocam optimize et dedim uygula falan dedim ama olmadı hala donduran jitter paket kaybı sorunu yaşıyorum.

Exitlagin internet izleme monitöründe paket kaybını gördüm bu birden başladı neden oluyor cidden artık aklım almıyor ya güncelleme geldi bozuk geldi ondan olmaya başladı yada benle dalga geçiyorlar artık yani ne yapsam çözüm değil exit lagde de baya şey denedim az önce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…