GhostOps

Becerikli
Sıkılıp Yoldaş'a girdim. En yüksek rankım olarak çift keleş olmuştum. Bugün de sadece rankım silinmesin diye öylesine bir maça girdim. Oyunda bir hileci vardı; adam tavşan gibi zıplayarak dolaşıyor ve herkesi vuruyordu. Arada bana da 1-2 kill bırakıyordu. Maçın kaydını ve videolarını aldım. Bu oyuncuyu nasıl banlatabilirim?

1780419452541.webp

Kaydiyla birlikte Steam Support'a bilet acin.

Maç kodu bu da.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-vYCvE-RbxEM-sJuqq-VHW8D-v8CBM

Ve hala ban yememiş oynuyordur muhtemelen.

Hiç bir şey yapamazsın, elinde kanıt olsun, demo olsun yine de bir şey yapamazsın. Biz çok uğraştık o işlerle, sayfalarca maila attık spinbot açan birini banlatmak için. Sürekli aynı cevabı veriyorlar, oyun içinden o kişinin adına tıklayın ve gerekli raporlamayı yapın diyorlar, kısaca manuel banlamıyorlar. Manuel ban sadece +30K premier ratingi olan oyuncular banlanıyor. Çöööööööp işler.

Banlanmaz. Asla da banlanmayacak. Faceit premium satın al daha az hileci gelir. Bu oyunu bırakmak en garanti çözüm. Kanser oyun lanet olsun.

Banlanmaz. Asla da banlanmayacak. Faceit premium satın al daha az hileci gelir. Bu oyunu bırakmak en garanti çözüm. Kanser oyun lanet olsun.
O arada da Türk olduğumu gördükleri için "Kebabistan" deyip dalga geçiyorlar. İngilizcem var, bazı kişilerle anlaşabiliyorum ama bir Arnavut gelince direkt oyunu silesim geliyor.

Hiç bir şey yapamazsın, elinde kanıt olsun, demo olsun yine de bir şey yapamazsın. Biz çok uğraştık o işlerle, sayfalarca maila attık spinbot açan birini banlatmak için. Sürekli aynı cevabı veriyorlar, oyun içinden o kişinin adına tıklayın ve gerekli raporlamayı yapın diyorlar, kısaca manuel banlamıyorlar. Manuel ban sadece +30K premier ratingi olan oyuncular banlanıyor. Çöööööööp işler.
Ben demiştim. :)