Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Beğeniler 738 Yer Manisa 1 Aralık 2025 #1 CS2'de kasa açmak mantıklı mı?
23783 Üstün DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.916 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.317 1 Aralık 2025 #2 Milyarder değilsen açma. Haftalık droptan kasa biriktirip fiyatı yükselince sat.
GTR Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 905 Çözümler 3 Beğeniler 259 Yer Manisa 1 Aralık 2025 #3 Mantıklı değil onun yerine majör bittikten bir süre sonra kapsüller 0.25 Cent'e düşüyor onlardan açabilirsin. Ben oradan 60 dolar kâr ettim.
Mantıklı değil onun yerine majör bittikten bir süre sonra kapsüller 0.25 Cent'e düşüyor onlardan açabilirsin. Ben oradan 60 dolar kâr ettim.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.237 Çözümler 32 Beğeniler 2.959 Yer İstanbul 1 Aralık 2025 #4 Değil. Kasanın ve anahtarın toplam fiyatını amorti etme oranın bile çok düşükken, bıçak veya kırmızı bir şey çıkarma ihtimalinden hiç bahsetmiyorum bile.
Değil. Kasanın ve anahtarın toplam fiyatını amorti etme oranın bile çok düşükken, bıçak veya kırmızı bir şey çıkarma ihtimalinden hiç bahsetmiyorum bile.
MotionBlurry Uzman Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 80 Beğeniler 20 1 Aralık 2025 #5 GTR dedi: Mantıklı değil onun yerine majör bittikten bir süre sonra kapsüller 0.25 Cent'e düşüyor onlardan açabilirsin. Ben oradan 60 dolar kâr ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Shangai 2024 kapsülü alıp açmıştım ama hiçbir şey çıkmadı hep 0.03'lük sticker çıktı. Nasıl yapıyorsunuz? Torukojin Kaneki dedi: CS2'de kasa açmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Kasa her zaman kazanır. Keyfine bile açılmaz ama yılda 1 açarsın bir şansını denemek için.
GTR dedi: Mantıklı değil onun yerine majör bittikten bir süre sonra kapsüller 0.25 Cent'e düşüyor onlardan açabilirsin. Ben oradan 60 dolar kâr ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Shangai 2024 kapsülü alıp açmıştım ama hiçbir şey çıkmadı hep 0.03'lük sticker çıktı. Nasıl yapıyorsunuz? Torukojin Kaneki dedi: CS2'de kasa açmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Kasa her zaman kazanır. Keyfine bile açılmaz ama yılda 1 açarsın bir şansını denemek için.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Beğeniler 738 Yer Manisa 1 Aralık 2025 #6 GTR dedi: Mantıklı değil onun yerine majör bittikten bir süre sonra kapsüller 0.25 Cent'e düşüyor onlardan açabilirsin. Ben oradan 60 dolar kâr ettim. Genişletmek için tıkla... 23783 dedi: Milyarder değilsen açma. Haftalık droptan kasa biriktirip fiyatı yükselince sat. Genişletmek için tıkla... senuzulme dedi: Değil. Kasanın ve anahtarın toplam fiyatını amorti etme oranın bile çok düşükken, bıçak veya kırmızı bir şey çıkarma ihtimalinden hiç bahsetmiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım arkadaşlarıyla 250 dolar biriktirip almışlar. Eleman önümde 220 dolar bıçak çıkardı ve şuan karda. Emin misiniz?
GTR dedi: Mantıklı değil onun yerine majör bittikten bir süre sonra kapsüller 0.25 Cent'e düşüyor onlardan açabilirsin. Ben oradan 60 dolar kâr ettim. Genişletmek için tıkla... 23783 dedi: Milyarder değilsen açma. Haftalık droptan kasa biriktirip fiyatı yükselince sat. Genişletmek için tıkla... senuzulme dedi: Değil. Kasanın ve anahtarın toplam fiyatını amorti etme oranın bile çok düşükken, bıçak veya kırmızı bir şey çıkarma ihtimalinden hiç bahsetmiyorum bile. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım arkadaşlarıyla 250 dolar biriktirip almışlar. Eleman önümde 220 dolar bıçak çıkardı ve şuan karda. Emin misiniz?
23783 Üstün DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.916 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.317 1 Aralık 2025 #7 Torukojin Kaneki dedi: Arkadaşım arkadaşlarıyla 250 dolar biriktirip almışlar. Eleman önümde 220 dolar bıçak çıkardı ve şu an karda. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sana çıkacak diye bir şey yok o çıkardı diye. 1000 tane kasa acmışımdır 8 yıllık CS kariyerimde 2 kere bıçak çıktı. Onlarda dandirik floatı çok yüksek.
Torukojin Kaneki dedi: Arkadaşım arkadaşlarıyla 250 dolar biriktirip almışlar. Eleman önümde 220 dolar bıçak çıkardı ve şu an karda. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sana çıkacak diye bir şey yok o çıkardı diye. 1000 tane kasa acmışımdır 8 yıllık CS kariyerimde 2 kere bıçak çıktı. Onlarda dandirik floatı çok yüksek.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.669 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.111 Yer Asphodel 1 Aralık 2025 #8 Torukojin Kaneki dedi: Arkadaşım arkadaşlarıyla 250 dolar biriktirip almışlar. Eleman önümde 220 dolar bıçak çıkardı ve şu an karda. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 45'e yakın kasa açtı çıkardığı en pahalı skin 7 dolar. Kumar oynamak mantıklı mı sizce?
Torukojin Kaneki dedi: Arkadaşım arkadaşlarıyla 250 dolar biriktirip almışlar. Eleman önümde 220 dolar bıçak çıkardı ve şu an karda. Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım 45'e yakın kasa açtı çıkardığı en pahalı skin 7 dolar. Kumar oynamak mantıklı mı sizce?
A AMOUK Uzman Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 101 Beğeniler 84 Yer Mamak 1 Aralık 2025 #9 Hocam kumarın her türlüsü mantıksız boş verin gidin satın kasanızı. En azından belki oyun alırsınız.
Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 940 Çözümler 1 Beğeniler 1.033 1 Aralık 2025 #10 Kesinlikle değil, iyi bir şey çıkartmak için onlarca belki yüzlerce kasa açman lazım. Zarar eder oturursun yani sat gitsin.
Kesinlikle değil, iyi bir şey çıkartmak için onlarca belki yüzlerce kasa açman lazım. Zarar eder oturursun yani sat gitsin.