Haritaya göre farklı ajanların olması oyuna bayağı karakter katıyordu. Mesela Dust 2'de başka, Mirage'da başka ajan görmek hem atmosferi değiştiriyordu hem de oyunun o haritaya özel bir havası oluyordu. Şu an ajanlar her haritada aynı olunca biraz daha tekdüze geliyor. Eski sistemin geri gelmesi bence CS2'ye çok yakışırdı.
CS2'de olmadigini siz diyince fark ettim ve cok buyuk bir eksik.
Bence CS2 profesyonel tarafa cok erken tasindi, ana akim olmayi suan bile hak etmiyor.
128TK CSGO hala CS2'den cok daha competitive ve akiskan bir ortam sunuyor. Valve sivadi malesef.
Paradan baska bir sey hic dusunmez ama Valve bu etiketi vurmaniz gereken en son sirket. Yatirima kapali private bir sirket ve adamlarin Steam Machine, Proton, Steam Deck gibi hamleleri sadece para dusunmediklerine dair bir kanit.
Paradan baska bir sey hic dusunmez ama Valve bu etiketi vurmaniz gereken en son sirket. Yatirima kapali private bir sirket ve adamlarin Steam Machine, Proton, Steam Deck gibi hamleleri sadece para dusunmediklerine dair bir kanit.
Hileden gecilmemesi ve para dusunmesi ne alaka anlamadim, ayrica hileden gecilmiyor ibaresi fena bir yanilgi. Benim 2.5k saat var, seckinde CS2 ciktigindan beridir 2 tane hile falan gelmistir 200 saatlik surecimde.