Zipik

Uzman
Biraz klasik bir soru ama forumumuzdaki CS2 oyuncuları hangisini tercih ediyor öğrenelim, hangisi neden daha fazla seviyorsunuz? :)

Ben M4A4 spray atmak M4A4 de daha rahat olduğu için M4A4 tercih ederim genellikle. Son güncellemeyle fiyatı iyice düştüğü için M4A1'i neredeyse almıyorum.

Ben yıllardır M4A1-S'i beceremiyorum. M4A4'ü ise AK47'den daha iyi kullanırım :rofl:.
AK dışında bir anımsatma var hocam
1746459390327.webp

M4A1s benim için daha iyi. Mermi kontrolü daha rahat oluyor ve susturucu olması avantajlı.
Hocam bende bir türlü kullanamadım kendimi bildim bileli, sanki boncuk atıyormuşum gibi hisettiriyor.

Son fiyat güncellemesi ile M4A4 oynanış oranında biraz artış elde edildi.

Kişisel zevk dışında genel olarak duruma göre kullanılır. M4A4 smoke spam yapmak için daha iyi gibi gözükse de, çoğu profesyonel oyuncu M4A1S ile teker teker vurarak tarama yapar.

Mermi izinin olmayışı ve sessiz oluşu ile beraber özellikle nuke'da outside tarafında smoke wall ile ramp'e geçecek T'ler için biçilmiş kaftandır. Heaven'dan bile smoke taranabilir ve smoke arkasından geçen T'ler neye uğradığını şaşırır.

Hocam bende bir türlü kullanamadım kendimi bildim bileli, sanki boncuk atıyormuşum gibi hisettiriyor.

Boncuk silahı zaten. Kafadan tek atmıyor M4A4 veya M4A1s. M4A1S'te adam başı 7 mermi ayırıyorum HS falan giderse 3 Kill'e kadar reload gerektirmiyor.