Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
M4A1s benim için daha iyi. Mermi kontrolü daha rahat oluyor ve susturucu olması avantajlı.
A1 kullanımı daha kolay olsa da 30 mermi avantaj M4A4'ü daha önde tutuyor. İkisini de kullanıyorum duruma göre.
Zipik
Uzman
AK dışında bir anımsatma var hocamBen yıllardır M4A1-S'i beceremiyorum. M4A4'ü ise AK47'den daha iyi kullanırım.
Hocam bende bir türlü kullanamadım kendimi bildim bileli, sanki boncuk atıyormuşum gibi hisettiriyor.M4A1s benim için daha iyi. Mermi kontrolü daha rahat oluyor ve susturucu olması avantajlı.
- Makaleler
- 9
Son fiyat güncellemesi ile M4A4 oynanış oranında biraz artış elde edildi.
Kişisel zevk dışında genel olarak duruma göre kullanılır. M4A4 smoke spam yapmak için daha iyi gibi gözükse de, çoğu profesyonel oyuncu M4A1S ile teker teker vurarak tarama yapar.
Mermi izinin olmayışı ve sessiz oluşu ile beraber özellikle nuke'da outside tarafında smoke wall ile ramp'e geçecek T'ler için biçilmiş kaftandır. Heaven'dan bile smoke taranabilir ve smoke arkasından geçen T'ler neye uğradığını şaşırır.
Kişisel zevk dışında genel olarak duruma göre kullanılır. M4A4 smoke spam yapmak için daha iyi gibi gözükse de, çoğu profesyonel oyuncu M4A1S ile teker teker vurarak tarama yapar.
Mermi izinin olmayışı ve sessiz oluşu ile beraber özellikle nuke'da outside tarafında smoke wall ile ramp'e geçecek T'ler için biçilmiş kaftandır. Heaven'dan bile smoke taranabilir ve smoke arkasından geçen T'ler neye uğradığını şaşırır.
- Makaleler
- 1
Hocam bende bir türlü kullanamadım kendimi bildim bileli, sanki boncuk atıyormuşum gibi hisettiriyor.
Boncuk silahı zaten. Kafadan tek atmıyor M4A4 veya M4A1s. M4A1S'te adam başı 7 mermi ayırıyorum HS falan giderse 3 Kill'e kadar reload gerektirmiyor.