MamiFK

Başarılı
Makaleler
1
5 kişi olarak arkadaşlarla maç yapıyorduk. Ben de tam maça girerken elektrik kesildi. Ondan sonra tekrar girdim maça. Tam adamı vururken bu sefer internet gitti, ondan sonra maç kapandı. Bizim partiye 20 saat ban atıldı. Kimse hile kullanmıyordu neden ban yedik anlamadık.

Dosya Ekleri

• Counter-Strike 2_2025.04.03-00.12.webp
    Counter-Strike 2_2025.04.03-00.12.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 198
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gerçekten hile kullanan yoksa internetiniz gidip geldikten sonra farklı IP'den girildiyse veya sürekli maçtan düşmeniz sebebi ile verilmiş olabilir. Sürenin bitmesini bekledikten sonra tekrar girebilirsiniz. Şifrelerinizi ve hesaplarınızı güvende tutmayı unutmayın.

Arkadaşlarından birisi "Skin Changer" gibi bir şey kullanıyordur sana da belli etmemiştir ardından da sistem açığı fark edip banlamıştır diye tahmin ediyorum. Hile kullanan kullanıyorum demez ki zaten

Genel bekleme süresi şöyledir ; Takımında (rastgele eşleştirme değil) bir takım arkadaşın 3. Part yazılım kullanmaktan yakalandığı için cezalandırıldı. Oyun bunla beraber "bilerek" girdiğini düşünerek global ban atmış sana. Bu ban 24 saaat 48 saat 168 saat 1 yıl ve sınırsız olarak sana dönüş sağlayacak. Tek oynuyorsan tek gir, lobilerden insanlarla girme! Şimdiden geçmiş olsun.

Not : Genel bekleme süresi varken hiçbir oyun moduna giremezsin.

Hocam senin takımından birisi hile kullanmış sana da ban atmış.
Çok eski maçlardan biri bile olabilir bu.

Mesela ben yıllar önce bir Türk'e denk gelmiştim. Daha sonrasında beraber 2 oyun daha oynadık. Sonra oyuna bir girdim aynı ceza bende de var. Adamın profile baktığımda VAC ban yediğini gördüm.

Aynı adamla arka arkaya aynı takıma denk gelmende bile olabiliyormuş galiba bu durum. Forumun birinde görmüştüm.