Yok ama 0 olması daha iyi bence. Konsolu açıp "fps_max 0" yazmanız yeterli.
Neden yanlış bilgi uyarısı yedim anlamadım. Kısıtlama olmuyor demişim zaten.

Kısıtlama olmaması daha iyi gecikme ve akıcılık için. FPS'yi 1000'e sabitleyeceğine git "fps_max 0" yaz.

Ben, niye durduk yere uyarı yedim anlamadım.

Fark yok dememin sebebi kaç kişi CS2'de 1001 FPS alıyor da "fps_max 0" komutu ile farkını anlayacak? O yüzden fark yok demiştim ama neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS sınırını kaldırmak için yapılıyor. Fakat bana göre CS2'de FPS sınırlamak, sınırsız FPS'e oranla daha mantıklı.

Hem gecikme açısından hem de oyun motorunun stabilliği için doğru sınırlandırılmış FPS daha iyi bir deneyim sunar.

Fark yok dememin sebebi kaç kişi CS2'de 1001 FPS alıyor da "fps_max 0" komutu ile farkını anlayacak?
Bu konuda daha açıklayıcı yazmanız daha sağlıklı olurdu. Üye 0 yazmakla 1000 yazmanın farkı var mı demiş, siz direkt ''yok'' demişsiniz. Bu yüzden de uyarı verilmiş.

Evet, 1000 FPS üzeri alan kişi sayısı çok fazla olmayabilir ancak mümkün mü? Mümkün. Sizin fark yok dediğiniz komutu yazarsa da FPS'i kısıtlanmış olur. Yani bu da yanlış bilgi demektir. fps_max 1000 komutu sınırsız FPS sağlamaz.

Bu mantıkla bakarsak benim 200 FPS veren bilgisayarımda değeri 1000 yerine 300 girsem de bana 1000 ile 300 aynı şey dersiniz ama 400 FPS alan birisi için FPS kısıtlanmış olur. Yanlış bilgi sebebi de tam olarak budur. 0 ile 1000 aynı şey değildir.

Bu konuda daha açıklayıcı yazmanız daha sağlıklı olurdu. Üye 0 yazmakla 1000 yazmanın farkı var mı demiş, siz direkt "yok" demişsiniz. Bu yüzden de uyarı verilmiş.

Evet, 1000 FPS üzeri alan kişi sayısı çok fazla olmayabilir ancak mümkün mü? Mümkün. Sizin fark yok dediğiniz komutu yazarsa da FPS'i kısıtlanmış olur. Yani bu da yanlış bilgi demektir. fps_max 1000 komutu sınırsız FPS sağlamaz.

Bu mantıkla bakarsak benim 200 FPS veren bilgisayarımda değeri 1000 yerine 300 girsem de bana 1000 ile 300 aynı şey dersiniz ama 400 FPS alan birisi için FPS kısıtlanmış olur. Yanlış bilgi sebebi de tam olarak budur. 0 ile 1000 aynı şey değildir.

Üye orada fark var mı derken kastettiği şey ekstra bir kazancı var mı demek istiyor. 1000 limiti ona göre sınırsız demek zaten bu değeri ortadan kaldırırsak ne kazanırız manasında soruyor dikkatli okursanız. Aynı zamanda 200 FPS veren bilgisayara 300 limiti koy asla demem saçmalık çünkü 300 FPS limiti ile bilgisarınızın verdiği FPS arasındaki fark az olduğu için FPS kaybı yaşarsınız. 1000 FPS limiti sınırsız olarak kabul ediliyor çünkü en baba bilgisayar bile oyun içinde 800 FPS civarı veriyor oyun içinde. Fark yok dememin sebebi bu. Lütfen daha dikkatli okuyun yazışmaları.

1000 limiti ona göre sınırsız demek zaten bu değeri ortadan kaldırırsak ne kazanırız manasında soruyor dikkatli okursanız.
Ona göre sınırsız olması herkese göre sınırsız olacağı anlamına gelmiyor. Dikkatli okudum. Aşağıdaki mesajı inceleyelim, 1000 yapmaktan farkı var mı demiş. Siz de direkt olarak ''yok'' demişsiniz. Fark var. 1000 yaparsa 1000'e kısıtlanır, 0 yaparsa kısıtlanmaz. Buna ''sizin için fark oluşturmaz'' deseniz sorun olmaz ancak direkt yok deyip genel konuşursanız yanlış bilgi olur.

1000 yapmaktan bir farkı var mı?

Lütfen daha dikkatli okuyun yazışmaları.
Daha dikkatli okunacak bir cümle yok, 30 satır mesaj yazılmamış.

KS: 0 ile 1000 yapmak arasında fark var mı?
Siz: Yok.

Burada neyi daha dikkatli okuyabiliriz? 0 ile 1000 arasında konu sahibi için fark olmaması kimse için fark olmayacağı anlamı taşımıyor, siz genel konuşuyorsunuz. Ha attığınız video üzerinden yargılayıp oyunda RTX 5090 ile bile 800 FPS alınıyor, daha ötesi yok derseniz o da doğru değil. Bu tescillenmiş bir video değil, adamın RAM'inin MHz'si bile etkileyebilir. Herhangi bir adamın çektiği video üzerinden maksimum FPS değerlendirmesi yapılmamalı.

Ona göre sınırsız olması herkese göre sınırsız olacağı anlamına gelmiyor. Dikkatli okudum. Aşağıdaki mesajı inceleyelim, 1000 yapmaktan farkı var mı demiş. Siz de direkt olarak "yok" demişsiniz. Fark var. 1000 yaparsa 1000'e kısıtlanır, 0 yaparsa kısıtlanmaz. Buna "sizin için fark oluşturmaz" deseniz sorun olmaz ancak direkt yok deyip genel konuşursanız yanlış bilgi olur.

Daha dikkatli okunacak bir cümle yok, 30 satır mesaj yazılmamış.

KS: 0 ile 1000 yapmak arasında fark var mı?
Siz: Yok.

Burada neyi daha dikkatli okuyabiliriz? 0 ile 1000 arasında konu sahibi için fark olmaması kimse için fark olmayacağı anlamı taşımıyor, siz genel konuşuyorsunuz. Ha attığınız video üzerinden yargılayıp oyunda RTX 5090 ile bile 800 FPS alınıyor, daha ötesi yok derseniz o da doğru değil. Bu tescillenmiş bir video değil, adamın RAM'inin MHz'si bile etkileyebilir. Herhangi bir adamın çektiği video üzerinden maksimum FPS değerlendirmesi yapılmamalı.

Tamamdır hocam, iyi sosyaller dilerim.

Son kere açıklamaya yapayım, sonrası umurumda değil açıkçası. Adam orada sormuş, oyun içi FPS Max 0 yazmanızın sebebi nedir diye. Ben de kısıtlama olmadığını zaten söylemiş, belirtmiştim. 1000 ile farkı ne demiş, ben de yok dedim çünkü FPS kaybı oluşmuyor. Eğer FPS'ini 300 limitlediğini söylese derdim ki, FPS'ini limitleme, kayıp yaşarsın diye. FPS Max 0'ın kısıtlama olmadığını söyleyerek doğru bilgiyi vermişim zaten. Fark olarak sorduğu şeyse, ne avantajı var demiş, ben de bir avantajı yok dedim ama ona göre dedim, bak. Onun mesajına cevap verdim. Kendisinin donanımını biliyorum çünkü 9800X3D vardı ve yanlış hatırlamıyorsam 9070 XT kullanıyordu. 5090 ve 9800X3D'nin testlerine gidip bakabilirsiniz, oyun içinde 1000 FPS'leri görmüyor, çok çok nadir desek yeridir yani ama arkadaşın 5090 kullanmadığından emin olduğum için yazdım bunu. FPS Max 1000 yazınca limitlendiğini 1 hafta CS oynayan adam bilebilir bence ama neyse. FPS Max 0 komutunun sınırları kaldırdığını söylediysem, FPS Max 1000 komutu ne oluyor, otomatik siz düşünün yani, çok da uzatmaya gerek yok açıkçası.

Orada fark yok derken, performans olarak bir artısının olmadığını söyledim. Zaten kendisi de bir performans farkı veya ufak da olsa bir avantajı var mı diye sormuş.

Orada fark yok derken, performans olarak bir artısının olmadığını söyledim
Orada böyle yazmıyor, sadece ''yok'' yazıyor. KS de performans farkı olur mu diye bir cümle kurmamış, bunu söylemek istiyorum. Siz kendiniz o şekilde yorumlamışsınız.

Uyarınız zaten 0 saat verilmiş ama isterseniz bilet de açabilirsiniz.