Pazarda en düşük kasa fiyatı 26 cent komisyonla satsam 20 cent en yükseği 1.88 dolar kasa havuzu içinde o da komisyonla 1.5 dolar. Üç tane ayrı CS 2 Prime alsam her hafta onlardan kasa düşürsem ve ana hesaba atarsam her 10 kasada en kötü ihtimal 20x10 2 dolar en iyi ihtimal. 15 dolar bir Prime parası çıkıyor ortalama 7.5 ay. Yeni 3 hesapta kasa düşürüp ana hesaba atarsam bu şekilde kazanç sağlanır. 3 Prime ortalama 1800 TL şu an. Ortalama 1 seneye yakın şansıma bağlı verdiğim para çıkıyor üstüne daha da kazanırım bu şekilde kasılır mı her hafta 1 level kassam her hesaba yeter. O da Max 2-3 saat rekabetçiyle.
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Pazarda en düşük kasa fiyatı 26 cent komisyonla satsam 20 cent en yükseği 1.88 dolar kasa havuzu içinde o da komisyonla 1.5 dolar. Üç tane ayrı CS 2 Prime alsam her hafta onlardan kasa düşürsem ve ana hesaba atarsam her 10 kasada en kötü ihtimal 20x10 2 dolar en iyi ihtimal. 15 dolar bir Prime parası çıkıyor ortalama 7.5 ay. Yeni 3 hesapta kasa düşürüp ana hesaba atarsam bu şekilde kazanç sağlanır. 3 Prime ortalama 1800 TL şu an. Ortalama 1 seneye yakın şansıma bağlı verdiğim para çıkıyor üstüne daha da kazanırım bu şekilde kasılır mı her hafta 1 level kassam her hesaba yeter. O da Max 2-3 saat rekabetçiyle.
Yazıyı baştan sona okumadım başlıkdan cevap vereyim. 5 tane CS Prime hesabım var 4 tane daha Prime almadığım hesabım var. Sonuna kadar değer.
Tamam kısaca yeni prime hesaplardan kasa düşürüp ana hesabı para kasmak özet para alayım yapıcam zaten.Yazıyı baştan sona okmadım başlıkdan cevap vereyim. 5 tane CS Prime hesabım var 4 tane daha Prime almadığım hesabım var. Sonuna kadar değer.
Koneko Toujou
Üstün
Tamam kısaca yeni Prime hesaplardan kasa düşürüp ana hesabı para kasmak özet para alayım yapacağım zaten.
Kasaları biriktir yeni Prime al 8 9'dan sonra kasmak zor zaten her hafta. Al gitsin. Başka şeye harcamazsan Full kasıp bıçak bile çekersin.
Aşırı prime hesap sıkıntı 4 ten sonra kasılması zor 4 ideal bence dolandırıldım tekrardan dizmeye çalışıyorum envanteri.Kasaları biriktir yeni Prime al 8 9'dan sonra kasmak zor zaten her hafta. Al gitsin. Başka şeye harcamazsan Full kasıp bıçak bile çekersin.
Blackraven
Üstün
Eğer CS2 bağımlısıysanız ve hayattaki tek gayeniz o oyunu oynamak ise mantıklı.
Dolandırıldığım envanteri geri toplaya çalışıyorum hayatta boş zaten.Eğer CS2 bağımlısıysanız ve hayattaki tek gayeniz o oyunu oynamak ise mantıklı.
SF26
Üstün
Aylık 'Prime alınır mı?' dozumuz bu olsa gerek. Prime ile her türlü amorti edersiniz paranızı.
Zamanında 14TL'ye aldığım Prime hesabımın envanteri aktif olarak 6000TL civarında ki benim hesabımda 4+ senedir takaslarda döndürdüğüm itemlerin total fiyatı 10K$ geçiyordur muhtemelen.
Zamanında 14TL'ye aldığım Prime hesabımın envanteri aktif olarak 6000TL civarında ki benim hesabımda 4+ senedir takaslarda döndürdüğüm itemlerin total fiyatı 10K$ geçiyordur muhtemelen.
Ben toplam 6 hesap ile kasıyorum haftanın 3 gecesi buna gidiyor bazen değiyor bazen değmiyor.
Çünkü geçen hafta 6 kasanın 2 tanesi ciddi pahalı kasalar geldi kış operasyonu ve eldiven kasası olması lazım diğerleride 2 rüya kasası ve 2 adet yılan kasası çıktı.
Yani kazançlar böyle şu an ne kadar ediyor bilmiyorum ama uğraştığına değmeyebilir ben boş zamanı değerlendiriyorum bir yandan envanter kazanıyor.
Çünkü geçen hafta 6 kasanın 2 tanesi ciddi pahalı kasalar geldi kış operasyonu ve eldiven kasası olması lazım diğerleride 2 rüya kasası ve 2 adet yılan kasası çıktı.
Yani kazançlar böyle şu an ne kadar ediyor bilmiyorum ama uğraştığına değmeyebilir ben boş zamanı değerlendiriyorum bir yandan envanter kazanıyor.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı