Merhaba. Ekran kartım RX 6600 XT. Tam ekran pencerelide CS2'ye girdiğim an ekran kartından garip bir ses geliyor, aşağıya sesi bıraktım. İkinci el Param Güvende sistemi ile satın almıştım. Sizce iade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her elektronik alet belirli bir miktarda CW yapabiliyor zaten, bunu aşırı şekilde yapmadığı sürece sorun olarak görmemek lazım. Bunu yazarken fark ettim, kulağımın yanında modemin adaptörü cızlıyor mesela.
Satıcı Coil Whine yok dedi sinirlenmemek elde değil ya.
1 sene kullancam sonra sıfır alacağım o zaman onaylayayım mı hocam uğraşmaktan bıktım çünkü.
He birde burada FurMark sonucu var ona göre değerlendirmesini yaparsınız.

Aynı olay bende de var hocam, FPS limitlediğiniz zaman ses kesiliyor mu, oyuna girip konsola "fps_max 60" komutunu yazıp deneyebilir misiniz ana menüde? 4070 Super kullanıyorum ben de.

Coil whine sesi diye düşünüyorum hocam, zararı yok diye biliyorum. Çok kafaya takmayın bence, kulaklık takınca sesi duymuyorum zaten. Maça girince ses gidiyor mu?
Masaüstünde zaten sese dair hiçbir şey yok. Sadece oyuna girince (coil whine sesini unutmuşum tabi 🙂) ekran kartı arızalı mı acaba 2. el aldık sonuçta dedimde açıkçası çok rahatsız etmiyor beni. Zaten 1 sene kullanacağım sonra kökten bi pc upgrade'i yapacağım. Şuanlık bi sıkıntı yok tek sıkıntım ram'lerimden birisi arızalı olduğu için ve kalan 8gb tek başına hiçbir şeye yetmediğinden dolayı oyunlarda çok drop yiyorum zaten ramleride servise yollayacağım yarın.

Masaüstünde zaten sese dair hiçbir şey yok. Sadece oyuna girince (coil whine sesini unutmuşum tabi 🙂) ekran kartı arızalı mı acaba 2. el aldık sonuçta dedimde açıkçası çok rahatsız etmiyor beni. Zaten 1 sene kullanacağım sonra kökten bi pc upgrade'i yapacağım. Şuanlık bi sıkıntı yok tek sıkıntım ram'lerimden birisi arızalı olduğu için ve kalan 8gb tek başına hiçbir şeye yetmediğinden dolayı oyunlarda çok drop yiyorum zaten ramleride servise yollayacağım yarın.

Geçmiş olsun hocam, ses konusunda yalnız değilsiniz ama benim 4070 Super de yapıyor aynı olayı :D