kNecht 1 Yetkin Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 337 Beğeniler 107 4 Nisan 2025 #1 Yedek hesabımı arkadaşıma vermiştim. O da kendi ayarlarını yapmış ama şimdi düzeltemiyorum. Ayarlardan yapmamış konsola kod yazarak yapmış. Scroll ile zıplıyor ama ben bunu kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Yedek hesabımı arkadaşıma vermiştim. O da kendi ayarlarını yapmış ama şimdi düzeltemiyorum. Ayarlardan yapmamış konsola kod yazarak yapmış. Scroll ile zıplıyor ama ben bunu kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm sirius 4 Nisan 2025 Eğer aşağıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheeldown", yukarıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheelup" komutlarını kullanabilirsiniz.
Eğer aşağıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheeldown", yukarıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheelup" komutlarını kullanabilirsiniz.
sirius 40 Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.709 Makaleler 9 Çözümler 39 Beğeniler 2.302 4 Nisan 2025 #2 Eğer aşağıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheeldown", yukarıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheelup" komutlarını kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer aşağıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheeldown", yukarıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheelup" komutlarını kullanabilirsiniz.
TzRayned Uzman Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 57 Çözümler 2 Beğeniler 20 5 Nisan 2025 #3 sirius dedi: Eğer aşağıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheeldown", yukarıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheelup" komutlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... -bind de olabilir di Artı -1 Eksi
sirius dedi: Eğer aşağıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheeldown", yukarıya kaydırmaya atamışsa "unbind mwheelup" komutlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... -bind de olabilir di