CS2'de Silver 1'den nasıl çıkılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Amur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 115

Amur

Üstün
İyi sosyaller.

Global olma gibi bir düşüncem yok. Sadece arkadaşımla eğlencesine Dust 2 girip çıkıyoruz. Ya maymundan 3 saniye önce doğmuş kişiler ya da easydrop adındaki botlar geliyor.

Son 7 maçım 6 galibiyet, 1 mağlubiyet şeklinde. Kazandığımız maçlarda minimum 20 kill aldım. Toplam 64 galibiyetim oldu ancak hâlâ Silver 1'den çıkamadım.

Yoldaş oynarken ise 2 maçta Silver 2 olmuştum. Rank atlamak için ne yapabilirim?

Oyunun şu an rank sistemi hala CS:GO'daki gibi değil ama Silver da çıkılmayacak bir rank değil. Çıkamıyorsan rankın odur. Ben sadece drop için girdiğimden kolay kazanmak için rankı Silver'da tutmaya çalışmama rağmen arada novalara keleşlere çıkıp tekrar düşürüyorum.

Oyuna 1 hafta ara ver sonra tekrar gir. Arka arkaya win alman vs. pek bir şey değiştirmiyor.

Arkadaş bulmanı tavsiye ederim, seninle birlikte iyi oynayacak en az 2 kişi. Siz 3'ünüz üstü çektiğiniz zaman alttakiler 0 vurmadığı sürece kazanmak çok zor olmuyor.

Oyunun rank sistemi bozuk. 11-12 win streak yapıp rank atlamayıp hemen sonra aldığım 1 lose ile rank düştüğümü bilirim. Günde 3 win alıp çıkın gerisine bakmayın.

Arkadaş bulmanı tavsiye ederim, seninle birlikte iyi oynayacak en az 2 kişi. Siz 3'ünüz üstü çektiğiniz zaman alttakiler 0 vurmadığı sürece kazanmak çok zor olmuyor.
Çoğu maç böyle geçiyor hocam. Ekip nasıl bulabilirim?

Sen istediğin kadar 20+ kill at, entry aç info vermeyen, trollerle dolu takım yüzünden mmr yükselmez.

Yanına boş vakti olan 4 kişi daha bulacaksın, tam kadro olacaksınız. Sabahtan akşama kadar kemik ekiple akacaksınız. Info veren, nereye smoke/flash atacağını bilen 5 kişi bir araya geldi mi o rank zaten kendiliğinden fırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…