CS2’de sistem donuyor

omerk_k

Uzman
CS2 oynadığım esnada oyun çöküyor, sistem donuyor, reset atmam gerekiyor. PC'yi tekrar açtığımda sadece CS2 açık olmasına rağmen 14 GB RAM kullanıyor bilgisayarım. Bazen normalde oyun falan açık değilken 2-3 saniyelik hızlı bir takılma oluyor sesler titriyor ve sonra düzeliyor. RAM slotum 4 adet 4.slota takılı tek 16 GB RAM var. Oyun kapalıyken ve açıkken.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    297,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'in tek slot olmasıyla ilgili değildir, DDR5 zaten. Bunun dışında 16 her ne kadar biraz az kalmaya baslasa da CS2 icin yeterli. Ilk diyeceğim şey Kaspersky ve Malwarebytes taraması yap demek.

RAM'in tek slot olmasıyla ilgili değildir, DDR5 zaten. Bunun dışında 16 her ne kadar biraz az kalmaya baslasa da CS2 icin yeterli. Ilk diyeceğim şey Kaspersky ve Malwarebytes taraması yap demek.

Ya aslında bu CS2 değil sadece nadiren sistem 2 3saniye takılıyor ve devam ediyor. Örneğin bir video izliyorum 2 3saniye sesi görüntüsü takılıyor bilgisayarın ardından düzeliyor. Bu oyunda da oluyor.
Tek slot olması sorun değil biliyorum fakat ben 4. RAM slotuna taktım bundan dolayı olabilir mi acaba? Uygulamaların Testlerini yapacağım.

Sürücünü temiz sekilde baştan yükle, belleğin yerini değiştirmeden önce de RAM testi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…