TinerciYasin

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, CS'deki haftalık droplarla 10 dolarım oldu. Bir tane beğendiğim AK-47 skini var, onu mu alsam yoksa yaz indirimlerinden oyun mu alsam karar veremedim. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben genelde oyun alıyorum ama indirmiyorum bile, hemen sıkılıyorum. Hikayeli oyunlardan 20 dakika oynuyor kapatıyorum, beni sarmıyor. Yani şimdi oyun alsam bir daha yüzüne bile bakmayacağım yüksek ihtimalle. Sizce ne yapayım?

Arkadaşlar merhaba, CS'deki haftalık droplarla 10 dolarım oldu. Bir tane beğendiğim AK-47 skini var, onu mu alsam yoksa yaz indirimlerinden oyun mu alsam karar veremedim. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben genelde oyun alıyorum ama indirmiyorum bile, hemen sıkılıyorum. Hikayeli oyunlardan 20 dakika oynuyor kapatıyorum, beni sarmıyor. Yani şimdi oyun alsam bir daha yüzüne bile bakmayacağım yüksek ihtimalle. Sizce ne yapayım?

Reis yaz indirimleri varken oyun al. Skini sonra alırsın.

Ben oyun almayı tercih ediyorum, çünkü haftalık droplar sayesinde istediğim oyunları daha ucuza satın alabiliyorum. Hem de yaz indirimleri başlamışken kaçırmamak gerekiyor.

Ama oyun alınca da oynamıyorum sadece almış oluyorum, mesela 15 dolara geçen ay forza 5 aldım daha indirmedim bile gittim 500 liraya gta 5 aldım onun da yüzüne bakmadım.

Yalandan iki figürle boyanmış yüzlerce dolarlık skindense,her birinin ayri ses efekti, ayrı bitiriş animasyonu, ayrı kill sesi olanı cok daha ucuza almayı tercih ederim.2 oyunu da seviyorum ama skin konusunda valorant önde.
Onların sadece birer skin olmadığının farkındasın dimi? Sadece skinlerin pazar hacmi Riot Games'in pazar hacminden büyük :)