Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

çay

Çalışkan
Snap tap özelliği olan klavye almak istiyorum fakat CS2'de oyundan atıyormuş yasakmış. Şu an öyle mi, ne durumda? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Ona göre mekanik klavye alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ace 60 Pro alacaktım fakat bu özellik CS2'de yasak olduğu için G75 Pro ile arasında kaldım. G75'te olup ace 60 Pro'da olmayan ne özellik var oyun için bilgi sahibi olan var mı?

20 ila 30 saniye arası abanırsan A D tuşlarına en sonunda atıyor seni, fakat abartmadan yaptığında pek sıkıntı olmuyor. Uzun süreli kullanımda bilemem. VAC ban yedirmeyeceği kesin ya da herhangi bir uzaklaştırma. Sadece maçtan atıyor 1-2 dk bekletiyor takımını. O sürede kapatıp tekrar girebilirsin oyuna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ace 60 Pro alacaktım fakat bu özellik CS2'de yasak olduğu için G75 Pro ile arasında kaldım. G75'te olup ace 60 Pro'da olmayan ne özellik var oyun için bilgi sahibi olan var mı?

Ace 60 kullanıyorum memnunum. Rapid triger ve 8000hz sayesinde daha iyi tepkime süresi alabilirsiniz.