@Blackraven, hoşuma giden bir argüman olsa da aslında çok mantıksız. 2 milyar dolarlık bir pazar küçülmesi. Valve'a inanılmaz zarar verdi bu durum. Nasıl başa çıkacaklarını merak ediyorum. Ben 60 dolara Kukri çektim bir tane.
Valve'a neden zarar versin? Bıçaklar vb. zaten pazardan satılmıyordu ki 3. parti siteler tarafından takas sistemi ile takas ediliyordu. Bütün ürün fiyatlarının düşmesi aksine Valve'ın işine yarar çünkü fiyatlar düşünce insanlar az miktardaki para için 3. parti siteler ile uğraşmaz ve Steam komisyonunu öder dolayısıyla Steam daha çok para kazanır.
Valve'ye hiçbir zararı yok! Adamlar pazar komisyonundan kar bile edecek. Şu dediğimi unutmayın 1-2 hafta sonra pazarda bıçaklar dip fiyatı görecek tabii tutupta karambit kelebek falan beklemeyin ama genel olarak hepsi düşüşe geçecek.
@Blackraven, hoşuma giden bir argüman olsa da aslında çok mantıksız. 2 milyar dolarlık bir pazar küçülmesi. Valve'a inanılmaz zarar verdi bu durum. Nasıl başa çıkacaklarını merak ediyorum. Ben 60 dolara Kukri çektim bir tane.