GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba,

CS 2 oynarken sürekli timing yiyorum. Bıktım artık bu durumdan. Mesela aim koydum diyelim tam adam gelmeyecek bırakayım bari diyorum adam çıkıyor. Ne zaman elime bıçak bomba falan alsam adam çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bence düzeltemem ama neyse.

Merhaba,

CS 2 oynarken sürekli timing yiyorum. Bıktım artık bu durumdan. Mesela aim koydum diyelim tam adam gelmeyecek bırakayım bari diyorum adam çıkıyor. Ne zaman elime bıçak bomba falan alsam adam çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bence düzeltemem ama neyse.

Timing e fake at. Cross u çeker gibi yapıp açıyı arttır adamı daha önce vur. Bomba için de lineup veya adamları görmeden prefire amaçlı atabilirsin.

Karşı rakibin asla olmayacağını düşündüğün yerlerde bıçak, bomba al eline asla yaşamazsın diye bir durum hiçbir zaman olamaz. Sadece dikkat edersen bu durumu azaltırsın. Sabırlı oynamayı öğrenmen gerekiyor.

Karşı rakibin asla olmayacağını düşündüğün yerlerde bıçak, bomba al eline asla yaşamazsın diye bir durum hiçbir zaman olamaz. Sadece dikkat edersen bu durumu azaltırsın. Sabırlı oynamayı öğrenmen gerekiyor.

Hocam mesela Dust 2'de b' Site'dan Tune'li smokelamam gerekiyor. Ve Plat'daki kutuya gidemiyorum. Tune'le aim koyup beklerken tamam kimse gelmiyor diyorum smoke atmaya çalışırken adam çıkıp rastgele bir şekilde vuruyor. Ne yapabilirim burada sizce?

Reflexini geliştirmeye çalış. Bu durumdan kurtulmanın bir çözümü yok var diyen de yalan söyler. E spor arenasında bile her oyuncu yaşıyor. Fakat reflexin ne kadar iyi olursa bu durumu minimize etme olasılığın artar