Makaleler
65
Zorla kendine hasar aldırıyor. Bomba atıyorum, bombaya gidiyor. Molotof atıyorum, gidip yanıyor. Adamla 1v1'deyim, önüme geçip mermi yiyor. Sonuç ne? Olan bana oluyor. Hem oyundan düşüyorum, hem de -1000 yedim. 19K elodaydım, 19872 rankım vardı. Şimdi 18872. Uğraş dur tekrar kasmak için. CS'nin en saçma üçüncü şeyi falan.

Güven faktörü de düştü şimdi. Eminim, bi' dahaki maç full hile dolacak.

Elo kasmak aşırı saçma bence hocam. Agalarla 2-3 el at çık, yoksa kanser eder adamı CS.
Kimlik doğrulaması falan yapıp FACEIT gireceğim zaten. Sezon madalyası için Seçkin giriyordum. Bir de oyunda da elo kasmak için.

CS'yi benim gibi haftalığı alıp çıkmak için oynayın. Bitti bu oyun. Bu saatten sonra geri dönüşü çok ama çok zor olur.
Aynen böyle yapıyorum. Normal ranked giriyorum. Kulaklık bile takmadan yanda dizi açıyorum. P90 alıp flash rush atıyorum. Çok zevkli şu sıralar. Oyun kaybedince kötü hissetmiyorum aksine Silver'da kalacağım için mutluyum.

Kafada oyunu bitirirsen fazla düşünmene gerek kalmaz. Artık herhangi bir rank için uğraşmıyorum, öylesinde 4,5 maç atıyorum yetiyor. Ayrıyeten FACEIT demişsin ama FACEIT de artık eskisi gibi değil maalesef. Troll veya 1-4 arası Mm'den hallice oluyor.