Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba. Bu aralar bağımlısı olduğum oyun Counter-Strike 2. Arkadaşım bu oyunu 4 ay önce öğretti, sonrasında çok sarmaya başladı. Yoldaş modunda çok iyi oynuyoruz, herkesin elinde skin var benim yok diyorum ve bir şöyle skin alasım var. Güvenli olan bir site veya Steam'den önerdiğiniz skin var mı? Bütçem 8 dolar kadar bir şey, sevdiğim silahlar altta.

Sevdiğim silahlar: AK-47, M4A1, AWP, AUG, Desert Eagle, USP-s, SSG 08, SG 553, Galil AR, Tec 9

Skin önerilerinizi bekliyorum site tanıdık güvenli bir site olsun veya Steam'den önerebilirsiniz sorularımda altta.

Soru 1: Siteden aldığım skini nasıl veriyorlar?
Soru 2: Steam'den skin alınca direk geliyor mu yoksa bir veya 2 gün falan bekletiyorlar mı?
Soru 3: Siteden aldığım skini arkadaş ekleyip takas isteği ile mi veriyor?
Soru 4: Siteden aldığım skinler daha mı ucuz?

Yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum iyi günler iyi akşamlar.

Ben genelde CS.moneyden alırım ilk bakiye yüklüyorsun dolar cinsinden yükledikten sonra satın alıyorsun ve bot hemen yolluyor sonra kabul ediyorsun (sana takas teklifi yollayacak oradan kabul ediceksin.)
1746990181857.webp

Csfloat, DMarket, ByNoGame alabilirsin itemin takas banı yoksa hemen trade atarak teslim ederler.

Peki hocam takas banı olduğu yazıyor mu yazmıyorsa nasıl anlayabilirim?

Ben genelde CS. Moneyden alırım ilk bakiye yüklüyorsun dolar cinsinden yükledikten sonra satın alıyorsun ve bot hemen yolluyor sonra kabul ediyorsun (sana takas teklifi yollayacak oradan kabul edeceksin.)

Tamamdır hocam teşekkürler.

Merhaba. Bu aralar bağımlısı olduğum oyun Counter-Strike 2. Arkadaşım bu oyunu 4 ay önce öğretti, sonrasında çok sarmaya başladı. Yoldaş modunda çok iyi oynuyoruz, herkesin elinde skin var benim yok diyorum ve bir şöyle skin alasım var. Güvenli olan bir site veya Steam'den önerdiğiniz skin var mı? Bütçem 8 dolar kadar bir şey, sevdiğim silahlar altta.

Sevdiğim silahlar: AK-47, M4A1, AWP, AUG, Desert Eagle, USP-s, SSG 08, SG 553, Galil AR, Tec 9

Skin önerilerinizi bekliyorum site tanıdık güvenli bir site olsun veya Steam'den önerebilirsiniz sorularımda altta.

Soru 2: Steam'den skin alınca direk geliyor mu yoksa bir veya 2 gün falan bekletiyorlar mı?

Yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum iyi günler iyi akşamlar.
1- Her sitenin davranışı farklı.
2- Anında envantere gelir.
3- Arkadaş ekleme genellikle olmaz, trade URL kullanılır ve takas isteği ile trade yapılır.
4- Genellikle evet.

Takas yoluyla.
Eşyanın eğer takas banı varsa (ki genelde 7 güne kadar olması muhtemel) takas banı bitince talep edebiliyorsunuz.

Evet.
Evet, genelde birkaç cent daha ucuz.

AWP'ye Phobos veya Acheron, AK-47'ye Crossfade veya Elite build, Deagle'a tilted veya Light rail, USP'ye cehenneme bilet veya tork, Tec-9'a blue blast öneriyorum. Galilin ucuz skinlerinin çoğu güzel istediğnizi alın.

Site olarak Skinsmonkey öneriyorum ama normal pazardan da alınabilir.

Son düzenleme: