alp15eren

Yetkin
Makaleler
1
Kanıtlar:

Bu banı atma sebebini anladığım kadarıyla Q+ turnleft komudunu aktif olarak kullanırken marketi açtığın anda atıyor. Bunu kendim denemedim ama birçok kişi Twitter ve Reddit'te bu sebepten dolayı ban yediğini iddia ediyor. Bu direk uyarı falan da değil direk VAC atıyor. Bu yüzden dikkatli olun.

Bir de tam olarak sebebini bulamadığım ben de dahil olmak üzere durduk yere işaretlenen oyuncular var. Geçen gün maçın ortasında birdenbire VAC maçta düzensiz oynanış tespit etti dedi ve maçı iptal etti. Ardından 20 saatlik bir ban attı. Bu süre bitince bir şey olmadı normal bir şekilde oynamaya devam edebiliyorum. Kim bilir hangi saçma sebepten dolayı attı. Windows'un eski sürümünü kullanırsın ban yersin, AMD anti lag kullanırsın ban yersin, oyunun izin verdiği hileyle alakası olmayan konsol komutunu kullanırsın ve yine ban yersin. Harika bir oyun gerçekten.

Çok saçma bu nasıl bug koklayarak mı kod yazıyorsunuz anlamadım.
Gemini'ye yaptırıyorlar galiba oyunu
Hocam fixlenmiş olabilir mi? Yan hesabımda denedim. Ancak VAC yasağı falan almadım.
Hocam ihtimali var. Tam mantığını bilmiyorum ama bu sebepten dolayı direk VAC yiyen insanlar gördüm.

Artı olarak belirli olmayan bir sebepten dolayı maçları iptal ediyor ve 20 saatlik ban atıyorlar.