Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
CS2'nin MM kısmının neden bu kadar eleştirildiğini anlamıyorum. Çok oynayan biri değilim ama genelde her hafta en az drop düşürecek kadar seçkin modu giriyorum. Belki güven faktörüm yüksektir ama maçlarıma ne Rus geliyor (gelse bile Rus gibi oynamıyor düzgün saygılı davranıyor), en son ne zaman hile geldiğini hatırlamıyorum o kadar oldu yani (legit oynayan gelmiş olabilir ama açık şekilde belli ederek oynayan en son ne zaman geldi hatırlamıyorum). Takımıma gelen insanlar genellikle cana yakın oyuncular oluyor nadir olarak toxic gelse bile tüm takıma değil bir kişiye takıyor ve raunt sonları olursa oluyor.
Hasanxcd
Uzman
CS2'nin mm kısmının neden bu kadar eleştirildiğini anlamıyorum. Çok oynayan biri değilim ama genelde her hafta en az drop düşürecek kadar seçkin modu giriyorum. Belki güven faktörüm yüksektir ama maçlarıma ne Rus geliyor (gelse bile Rus gibi oynamıyor düzgün saygılı davranıyor), en son ne zaman hile geldiğini hatırlamıyorum o kadar oldu yani (legit oynayan gelmiş olabilir ama açık şekilde belli ederek oynayan en son ne zaman geldi hatırlamıyorum). Takımıma gelen insanlar genellikle cana yakın oyuncular oluyor nadir olarak toxic gelse bile tüm takıma değil bir kişiye takıyor ve raunt sonları olursa oluyor.
Ah keşke bize de saygılı Ruslar gelse.
laucsbscrytesxd
Çalışkan
Asiimov skin vardı geçende sattım 60 dolara valla oyun oynanmıyor hileyle bile oynanmaz duruma gelmiş sildim 2 ay falan oldu
İnşallah gelir hocam.
- Makaleler
- 1
Zula da batmış, yakında kapanır. Aktif yok hep bilgisayar koymuşlardı, gireli çok oldu ama en son öyleydi.
Vaga
Uzman
Güven faktörü gerçekten çok etkiliyor. Benim güven faktörüm yüksek, o yüzden sizin yazdığınız türde insanlar geliyor. Geçen bir arkadaşımın güven faktörü düşmüştü, onunla seçkin girdik; hileciler ve toxic oyuncular geldi.CS2'nin MM kısmının neden bu kadar eleştirildiğini anlamıyorum. Çok oynayan biri değilim ama genelde her hafta en az drop düşürecek kadar seçkin modu giriyorum. Belki güven faktörüm yüksektir ama maçlarıma ne Rus geliyor (gelse bile Rus gibi oynamıyor düzgün saygılı davranıyor), en son ne zaman hile geldiğini hatırlamıyorum o kadar oldu yani (legit oynayan gelmiş olabilir ama açık şekilde belli ederek oynayan en son ne zaman geldi hatırlamıyorum). Takımıma gelen insanlar genellikle cana yakın oyuncular oluyor nadir olarak toxic gelse bile tüm takıma değil bir kişiye takıyor ve raunt sonları olursa oluyor.
LAglace
Yetkin
Eskiden haftalık drop almak için oyunda takılmak yetiyordu, afk kalmamak için karakteri olduğu yerde döndürüp kasabiliyorduk. O zaman da afk çoktu ama oyun bir şekilde katlanılır haldeydi. Bu sistemi değiştirdiklerinden beri botlar türedi. Valve çok iyi bir iş başardı. (!) Sırf haftalık drop için giriyorum ama ölüm maçı botlar yüzünden zehir oluyor, oyunun oynanacak hali kalmadı. Bir de toksik oyuncular var oyundaki botları atmak yerine iki hs bir zeus yiyorlar diye kickliyorlar tam kanser
Tabi Valve'ın işine geliyor millet kasa düşürmek için çoklu hesapla CS2 Prime alıp sisteme dahil oluyor, neden engellesinler ki botları.
Size bunu söyledikten sonra nazar deydi bana