CS2'ye başlanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unlishimaide
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
  • Etiketler Etiketler
    cs 2 hata
İçimde hep kalmıştır, çevremdeki eskide kalan birçok arkadaşım oynadı, ben de oynamak istiyorum ancak para yatırmayı düşünmüyorum ya da yatırılıyor mu bilmiyorum. Sadece bildiğim, seçkin için para gerekiyor sanırım. Hata mı olur?

FACEIT vs. bir şeyler bahsediliyor, bilmiyorum. Öneriniz nedir?

Seçkin parası kendini çıkarıyor zaten. FACEIT çok tryhard oynayacaksan mantıklı. Normal takılıcam dersen rekabetçi yeterli olur. Bence Prime'a da para verilir.

Seçkin parası kendini çıkarıyor zaten. FACEIT çok tryhard oynayacaksan mantıklı. Normal takılıcam dersen rekabetçi yeterli olur. Bence Prime'a da para verilir.
Detaylara hakim değilim aim geliştirip oynamak istiyorum yoksa mecbur valoranta dönücez. Tahminen haftada 1 2 gün rekabet açlığı için oynarım.

Detaylara hakim değilim aim geliştirip oynamak istiyorum yoksa mecbur Valorant'a döneceğiz. Tahminen haftada 1 2 gün rekabet açlığı için oynarım.

Valorant oynuyorsan CS 2 sana biraz soluk gelebilir. Önce Prime olmadan normal oyna hilelere vs katlanıp. Beğenirsen Prime al. Çok detaylık bir şey yok zaten alt ranklarda Utility (bombaları) kullanımı çok önemli değil silah spraylerine elini alıştırıp aim çalış yeterli.

Bana göre hala en iyi rekabetçi FPS oyundur. Rekabetçi FPS geçmişim varsa başlardım ancak 2026 yılında bu türe sıfırdan girer miydim bilmiyorum. Alışkanlığım olmasa oynamazdım herhalde.

Rusların ve hilecilerin oyuncağına dönmüş bir oyun, tavsiye etmem.

Rainbow Six Siege güzel.

Premier ve haritalara özgü rekabetçide belli bir yerden sonra hile gelmeye başlıyor. Haftalık droplar için XP kastıktan sonra rekabetçi olarak oynamak istersen FACEIT üzerinden oynamak mantıklı olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…