1-2 haftadır Full DM atıyorum, bunun aimime katkısını aşırı fazla görüyorum ancak daha fazla giresim gelmiyor.
Daha fazla DM atmak için nasıl focus olabilirim? Veya nasıl hevesimi getirebilirim?
DM attığımdan beri aşırı absürt vuruşlar atıyorum ve hoşuma gidiyor, ancak daha fazlasını atarsam daha iyi olurum muhtemelen.
Benle girebilirsin.
Şaka bir yana, tavsiye vereyim. Movementlerin kötü denilenilecek seviyede, attığın peekler düzgün değil. Gelişirsen daha çok zevk alırsın.
Benimle girebilirsin.
Şaka bir yana, tavsiye vereyim. Movementlerin kötü denilenilecek seviyede, attığın peekler düzgün değil. Gelişirsen daha çok zevk alırsın.
1-2 haftadır Full DM atıyorum, bunun aimime katkısını aşırı fazla görüyorum ancak daha fazla giresim gelmiyor.
Daha fazla DM atmak için nasıl focus olabilirim? Veya nasıl hevesimi getirebilirim?
DM attığımdan beri aşırı absürt vuruşlar atıyorum ve hoşuma gidiyor, ancak daha fazlasını atarsam daha iyi olurum muhtemelen.
Girme reis. Bu oyun olmak zorunda mı? Kendi sevdiğin türü ara. Mesela benim hep böyle gizlilik fantezim vardı. Fantezi derken şöyle, mesela CoD oyunlarında gizlilikle yapılan görevlerden fena zevk alırdım. Bir gün Steam'de boş boş gezerken desperados 3 indirime düşmüş baktım. Enis Kirazoğlu'ndan bu oyunu göreli 1.5 2 yıl olmuştur. Of mükemmel ay şöyle iyi böyle mükemmel diye övmüştü oyunu. Tamam övdü övmesine de ben bu oyunun Full gizlilik odaklı bir oyun olduğunu bilmeden aldım. Aldığım gibi de virüssüz TR yama aradım beklettim. Sonra yamayı bir yerden buldum. Oyunu bir açtım of, böyle bir oyun yok. O kadar zevk alıyorum ki oynarken, bu oyun bitince ne oynayacağımı düşünüyorum her gün 1 bölüm yetiyor çünkü bir bölümü çözmem 1.5 saatimi falan alıyor sen de kendi sevdiğin türü ara. Gizlilik olur, nişancılık olur, FPS olur, aksiyon olur. Canın CS2 girmek istiyor ama CS2 oynamak istemiyorsun. Demek ki seni cezbeden şey aksiyon. Serious Sam serisine bakabilirsin.
Eskiden hadi LEM olayım falan diye özenip rekabetçide olmasa da yoldaşta zorluyordum. Baktım Valve hile tarafında hiçbir şeyi çözmüyor, FPS sorunları ve oyunun dengesini alt üst etti(CS2 ile beraber) Çarşambadan çarşambaya giriyorum kafa rahat hem eskisine göre daha az Türk oyuncuyla oynamak daha kafanın rahat olması demek)