atlasrise

Becerikli
Merhaba, güven faktörüm haksız yere raporlandığım için kırmızıya kadar düşmüş. 4 arkadaşımla girmeye çalışırken öğrendim ben de. Maçlarda hileden dolayı raporlanıyorum ancak kesinlikle herhangi bir hile kullanmıyorum. Yorum ve övgü boostları da işe yaramıyormuş sanırım. Nasıl arttırabilirim? Ek olarak eskiden kullandığım VAC banlı bir hesabım var. Onunla aile paylaşımı yapıyorum. Bu güven faktörümü etkiler mi?

Yorum ve övgü boostları eskiden işe yarıyordu. Artık yaramıyor. Tek çaren para yatırmak. Steam da haftalık drop satıp skin/oyun falan alırsan yavaş yavaş yükselir, ya da para yatırıp oyun/skin alacaksın.

Güven faktörün yükselse bile kırmızı güven faktörüyle takıma veya karşıya her maç mevlana geliyorsa, yeşil güven faktörüyle takıma veya karşıya legit gelecek ki bu daha kanser bir durum en azından kimin ne olduğunu biliyorsun diğer türlü legit oynayan pislikler daha sinir bozucu.

Yorum ve övgü boostları eskiden işe yarıyordu. Artık yaramıyor. Tek çaren para yatırmak. Steam da haftalık drop satıp skin/oyun falan alırsan yavaş yavaş yükselir, ya da para yatırıp oyun/skin alacaksın.

Güven faktörün yükselse bile kırmızı güven faktörüyle takıma veya karşıya her maç mevlana geliyorsa, yeşil güven faktörüyle takıma veya karşıya legit gelecek ki bu daha kanser bir durum en azından kimin ne olduğunu biliyorsun diğer türlü legit oynayan pislikler daha sinir bozucu.
Hocam aktif olarak para yatırıyorum; oyun skin vs. alıyorum. Tek başıma girdiğimde seçkin girmediğim için çok sorun etmiyorum ama arkadaşlarımla oynayamamak canımı sıkıyor, onların oyun zevkini bozmak istemiyorum.

Hocam aktif olarak para yatırıyorum; oyun skin vs. alıyorum. Tek başıma girdiğimde seçkin girmediğim için çok sorun etmiyorum ama arkadaşlarımla oynayamamak canımı sıkıyor, onların oyun zevkini bozmak istemiyorum.

Başka bir yolu yok. Para yatırıp skin alacaksın. 5-10 dolar etki etmiyorsa 50 dolar atacaksın. Maalesef durum bu şu an CS2 de. Seçkin oynanacak gibi değil zaten. Arkadaşlarınla FACEIT geçmeni öneririm.

Merhaba, güven faktörüm haksız yere raporlandığım için kırmızıya kadar düşmüş. 4 arkadaşımla girmeye çalışırken öğrendim ben de. Maçlarda hileden dolayı raporlanıyorum ancak kesinlikle herhangi bir hile kullanmıyorum. Yorum ve övgü boostları da işe yaramıyormuş sanırım. Nasıl arttırabilirim? Ek olarak eskiden kullandığım VAC banlı bir hesabım var. Onunla aile paylaşımı yapıyorum. Bu güven faktörümü etkiler mi?
Bir anda olacak bir şey değil Güven faktörü, bir çok şeyi barındırıyor hatta her şeyi barındırıyor.
Güven faktörünün bir kriteri yok, ne yazık ki. 5 dolar, 50 dolar, 500 dolar, 5 bin dolar; ne yatırırsan yatır, her türlü takımına hile de gelir, seni de reportlarlar. Bir tek öneri olarak FACEIT'e katılıyorum. Ya kendini tutup oyunun kendi sunucularında devam edeceksin ya da normal sunucuları bırakıp FACEIT'e geçeceksin.
Bak, benim Steam hesabım 21 yıllık, yaklaşık 15 bin saat CS geçmişim var. Hiçbir oyundan hile banı vs. yok ve cs skini olarak da harcadığım paranın hesabını ben bile unuttum, yani para harca olaylarına inanma, öyle bir sistem yok CS'de. O yüzden ya umursamayacaksın ya da FACEIT :)

VAC yediğin için daha önce, yeni hesap açtın büyük ihtimal ve oyunda seni eski oyuncular ile oynamana izin vermiyor doğal olarak.
Çözümü FACEİT ya da sabredip @Growss isimli arkadaşın dediği gibi uğraşacaksın.

Son düzenleme:
  • CS2'ye skin alarak.
  • Steam üzerinde profil ödülü almak.
  • Steam guardını telefonuna entegre etmek.
  • Steam hesabına telefon numaranı kayıt etmek.
  • Toplulukta açtığın konuda ödül almak.
  • Toplulukta konu açıp yorum yapmak.
  • Steam'de arkadaş eklemek.
  • CS2 içerisinde dosthane davranıp kimseyi vurmamak.
  • CS2 oynarken fazla rapor yememek. (Bu biraz saçma gelebilir ama rapor yediğin anda oyunun anticheat sistemi seni hile sanıyor ve daha düşük faktöre atıyor )
  • CS2 her sezon jetonunu almak.
  • Steam içinde hesabına oyun satıl almak.
  • CS2 oyun içinde arkadaş canlısı - dostane gibi övgü almak. (Topluluk sunucularına girip dilene bilirsin).
  • Steam üzerinde oyunlardan aldığın SSleri paylaşmak.
  • Steam profiline +rep yazdırmak.
  • Steam arkadaşlarında hileden ban yememiş kişileri tutarak (ban yiyen birisi varsa herhangi bir oyundan dolayı da olur + topluluk vs çıkar o arkadaşını )

Yılların deneyimiyle sabitlidir.
Not: Konu için çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Son düzenleme:
  • CS2'ye skin alarak.
  • Steam üzerinde profil ödülü almak.
  • Steam guardını telefonuna entegre etmek.
  • Steam hesabına telefon numaranı kayıt etmek.
  • Toplulukta açtığın konuda ödül almak.
  • Toplulukta konu açıp yorum yapmak.
  • Steam'de arkadaş eklemek.
  • CS2 içerisinde dosthane davranıp kimseyi vurmamak.
  • CS2 oynarken fazla rapor yememek. (Bu biraz saçma gelebilir ama rapor yediğin anda oyunun anticheat sistemi seni hile sanıyor ve daha düşük faktöre atıyor )
  • CS2 her sezon jetonunu almak.
  • Steam içinde hesabına oyun satıl almak.
  • CS2 oyun içinde arkadaş canlısı - dostane gibi övgü almak. (Topluluk sunucularına girip dilene bilirsin).
  • Steam üzerinde oyunlardan aldığın SSleri paylaşmak.
  • Steam profiline +rep yazdırmak.
  • Steam arkadaşlarında hileden ban yememiş kişileri tutarak (ban yiyen birisi varsa herhangi bir oyundan dolayı da olur + topluluk vs çıkar o arkadaşını )

Yılların deneyimiyle sabitlidir.
Not: Konu için çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Övgü almak dışında hepsini yapıyorum hocam. Rapor yememek de elimde değil keza biraz iyi oynayınca hemen hile diyorlar. Belki de güven faktörü düşük oyuncular geldiği için bu daha sık oluyor. Diğerlerini daha sık yapmaya çalışacağım. Teşekkürler.