Hile demedim zaten. Oyun dosyalarına müdahale var, sıkıntı olabilir. VAC'ten beklerim ben.

Yok hocam 320x430'u diyorsanız onu ayarladım ek bir müdahale yok ondan dolayı sorun yok Custom Config'i araştırdım ve çğoğu ayarı oyun içi yaptım yani kısacası Custom Config kullan çok böyle sıkıntı olmaz ama çoğu zaman arayüze yapıyorlar. Bende oyun CS2_video. CFG'yi oyun açılmadığı için oluşturamadı tam.

Hile demedim zaten. Oyun dosyalarına müdahale var, sıkıntı olabilir. VAC'ten beklerim ben.

He bir de eklemeyi unutmuşum -allow_third_party_software bu o müdahaleye izin vermesini sağlıyor.

Son düzenleme:
Eskiden bilgisayarım kaldırmadığı için Payday 2'yi 600x480'de oynadığım akılma geldi. Çok şükür yeni bilgisayar aldım şu an. Allah herkese en yakın zamanda güzel bir bilgisayar nasip etsin. :)

Hocam bu 320x430 daha düşük orta seviye Config'te ayarlayacağım ben bir tık abarttım bunu yaparken :D

Bu grafikle 2025 yılında oyun oynayıp hele bir de 30 FPS alman için en az 20 yıllık bir kart kullanman gerekiyor. 20 yıllık ekran kartı ile de CS2 oynamayın bir zahmet.

Abi 8-9 yıllık bu he bir de 800x600'e kadar çıkıyor ekran kartı yok 5.nesil u i3 olup ekran kartıda olmayınca bu.

i3 5.nesil Intel HD Graphics demek istiyorsun sanırım onunla oyun mu oynanır :) Onunla CS2 ynamaktansa " CS 1.6 SXE " oynamayı şiddetle tavsiye ederim en az 5 kat daha fazla zevk alırsın.