Detaylar
Kim cevapladı?Herkesin beklediği pazar düşüşü yaşanmasının aksine fiyatlar yükseldiği için 3. taraf sitelere bakmaya başladım. CSFloat'ta skinler genel olarak bir tık daha düşük. Oradan almayı düşünüyorum, güvenilir mi?
Güvenilir hocam, en büyük 3.parti sitelerden birisi.
Loutermilch
Başarılı
Güvenilir.
Koneko Toujou
Üstün
Ödemeden yana bir sıkıntı oluyor mu? Direkt bankamın banka kartıyla ödeme yapabilir miyim? Satıcı item ı geri çekerse paramı nasıl geri alırım?
Satıcı itemi geri çekerse ceza yiyor, size de paranız iade ediliyor. Banka kartıyla ödeme yapma olayını tam olarak bilmiyorum ama yapabiliyor olmanız lazım.
SF26
Üstün
Güvenilir, Buff163 sonrası piyasanın tekeli hâline geldi.Herkesin beklediği pazar düşüşü yaşanmasının aksine fiyatlar yükseldiği için 3. taraf sitelere bakmaya başladım. CSFloat'ta skinler genel olarak bir tık daha düşük. Oradan almayı düşünüyorum, güvenilir mi?
Bir süredir dediğimiz süre BUFF163 Avrupa'ya kapandığından beri kullanıyorum ben.Güvenilir. Hatta diğer 3. parti sitelerden daha iyi. Ben ShadowPay'den geçtim. Ayrıca @SF26 hocamız da bir süredir kullanıyormuş o da güvenilir olduğunu söylemişti.
Bu arada Buff163 de açılıyormuş tekrardan Avrupa'ya, pasaport ve kimlik kontrolleriyle birlikte açılabiliyormuş.
Sıkıntı olmaz, sistem parayı 7 gün takas süresinden 1 gün sonra onaylıyor bakiye olarak.ödemeden yana bir sıkıntı oluyor mu ? direkt bankamın banka kartıyla ödeme yapabilir miyim ? satıcı item ı geri çekerse paramı nasıl geri alırım ?
Satıcı itemi çektiğinde skinin satış fiyatına oranla ceza yazıyor.
BUFF163 fiyat olarak aralarından en uygunu gerçekten çok büyük fark var cs float ile geri açılacak mı bilmiyorum ama bir çok kişi çinli arkadaşlarıyla veya bir şekilde kullanıyor şu an.Bir süredir dediğimiz süre BUFF163 Avrupa'ya kapandığından beri kullanıyorum ben.
Bu arada Buff163 de açılıyormuş tekrardan Avrupa'ya, pasaport ve kimlik kontrolleriyle birlikte açılabiliyormuş.
BUFF163 de fiyatların çok düşük olup steam ve cs float gibi sitelerde daha yüksek olması dengeyi bozuyor. Bu nedenle ilerleyen süreçte cs float gibi yerlerde fiyatların düşmesi söz konusu olabilir. İnsanların pahalı fiyattan almak istemediğine eminim.
Yardım için teşekkürler biraz daha bekleyip cs floattan alıcam muhtemelen bıçağı.