sivofeng

Uzman
Uygun bir fiyata skin satıyorum ancak daha önce hiç satış yapmadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum. İsteğe bağlı olduğu için eklenti vs. kurmadım. Şu an satışa koydum ancak scam vs. yememek için ne yapmalıyım/nelere dikkat etmeliyim? Alacağım ürünü de CSFloat üzerinden alacağım için burada satıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun bir fiyata skin satıyorum ancak daha önce hiç satış yapmadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum. İsteğe bağlı olduğu için eklenti vs. kurmadım. Şu an satışa koydum ancak scam vs. yememek için ne yapmalıyım/nelere dikkat etmeliyim? Alacağım ürünü de CSFloat üzerinden alacağım için burada satıyorum.
Mobil onay verirken Profili iyice teyit et 2 yerden. Özellikle seviyesine dikkat et.

API keyini felan veriyorsan işin bittikten sonra hem onu hem şifreni de değiştir. Güvenilir sitedir felan ama için rahat olur en azından.

Mobil onay verirken Profili iyice teyit et 2 yerden. Özellikle seviyesine dikkat et.

API keyini felan veriyorsan işin bittikten sonra hem onu hem şifreni de değiştir. Güvenilir sitedir felan ama için rahat olur en azından.
Hocam ürün satılınca mail bildirimi geliyor değil mi? Sürekli bilgisayar başında olmadığım için site üzerinden takip edemiyorum da. Satılmamıştı fiyatı biraz daha düşürüp tekrar satışa koydum ama ne kadar sürede gider bilmiyorum.

Ürünü birisi aldı. Direk maile bildirim geldi. CSFloat üzerinden satışı onayladım ve bana eklenti kurdurdu. Bu eklenti ile otomatik trade yolladı; seviye, hizmet rozeti, Pp'si, isimi birebir uyuşunca takası yolladım. İtem karşıya gitti para da benim hesabıma eklendi. Doğru şekilde tamamlanmış trade değil mi? Scam olayında para alamıyorum ben hiçbir şekilde yanlış anlamadıysam.

Ürünü birisi aldı. Direk maile bildirim geldi. CSFloat üzerinden satışı onayladım ve bana eklenti kurdurdu. Bu eklenti ile otomatik trade yolladı; seviye, hizmet rozeti, Pp'si, isimi birebir uyuşunca takası yolladım. İtem karşıya gitti para da benim hesabıma eklendi. Doğru şekilde tamamlanmış trade değil mi? Scam olayında para alamıyorum ben hiçbir şekilde yanlış anlamadıysam.
aynen paran geldiyse sorun yok. Para sende skin onda. Hesabın sağlam yerinde :D hayırlı olsun. Ben de skin almayı düşünüyorum da bakiye yüklemesi nasıl oluyor? Direkt bankadan atabiliyoz mu?

Aynen paran geldiyse sorun yok. Para sende skin onda. Hesabın sağlam yerinde :D hayırlı olsun. Ben de skin almayı düşünüyorum da bakiye yüklemesi nasıl oluyor? Direkt bankadan atabiliyoruz mu?

Evet direkt bankadan atabiliyorsun ama ön ödemeli kart kabul etmiyor diye duymuştum(Papara'yı mesela).
Satıcı sana takas isteği yolluyor Steam üzerinden o şekilde gerçekleşiyor. Birçok kez satın alım yaptım hepsi sorunsuz gerçekleşti.