32278

Çalışkan
Merhaba, CSFloat'ta kasa sattım bayağı, 500 TL falan var. Ben bunu kartıma çekeceğim, ancak galiba Stripe şirketler için veya paralı, anlayamadım. Yardımcı olur musunuz? Paralı mı, sıkıntı yaratır mı?

Merhaba, CSFloat'ta kasa sattım bayağı, 500 TL falan var. Ben bunu kartıma çekeceğim, ancak galiba Stripe şirketler için veya paralı, anlayamadım. Yardımcı olur musunuz? Paralı mı, sıkıntı yaratır mı?
Başka türlü çekme şansınız yok zaten. CSFloat ile Stripe hesabı otomatik olarak birbirine bağlanacak. Kimlik ile doğrulama yapmalısınız muhtemelen.

Ek ücret çıkıyor mu? Yani ben 500 çekeceksem bana 250 bile gelse okeyim ancak ek ücret yani cebimden bir para çıksın istemiyorum.

Öyle bir şey çıkmıyor. Ufak bir kesinti olabilir, olmayabilir de. 1-2 ay önce çekim yaptım, sadece site kesinti yapmıştı. muhtemelen 500 alırsın.

Ek ücret çıkıyor mu? Yani ben 500 çekeceksem bana 250 bile gelse okeyim ancak ek ücret yani cebimden bir para çıksın istemiyorum.

1782568528252.webp

CSFloat %0.5 alıyor kur farkı kesiyor banka da galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 260936

CSFloat %0.5 alıyor kur farkı kesiyor banka da galiba.
Bu oran herkeste sabit değil. %2.5 ile %0.5 aralığında değişiyor sitede yaptığınız satış tutarı toplamına göre.

@Livo bu yazdığım orandan hariç olarak %1 ücret daha var. Yani totalde %3.5 ile %1.5 diyelim biz kabaca. Kur ücreti zaten CSFloat otomatik olarak TL ye çevirip yatırdığı için direk olarak TL olarak görebiliyorsunuz.