348375

Becerikli
CUBE 23.8" PF-24P180F05 180Hz 0.5ms flat IPS panel 3.999,00₺

CUBE 27" 240Hz flat IPS 0.5ms 6.199,00₺

CUBE 27" 240Hz 2K 0.5ms VA panel 8.999,00₺

CUBE 27" 165Hz 1ms 2K VA panel 6.599,00₺

CUBE 34" PA-34V165C 165Hz 1ms 2K+ 21:9 WQHD Curved 1500r VA 10.999,00₺

Ürünlerin kalitesi hakkında bilgim yok fakat gözle görülür bir indirim olduğu için paylaştım ilgilenenler bakabilir.

Linkleri eklememe rağmen açılmıyor o sebeple aşağıya eklediğim linkten en üsttekiler bahsi geçen ürünler bakabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/magaza/pckolik?markalar=cube&tab=allproducts
Hepsiburada üzerinden alırsanız peşin fiyatına taksit seçeneği mevcut.

Son düzenleme:
Dünyanın en büyük panel üreticisi, havada kapılır.

Şakası bir yana markayı hiç duymadım.

@2254 bu marka nasıl sahi? Korkunç bir fazeon Vibe'ı aldım.

Aralarında en yüksek orana sahip olan ürünün incelemesi şöyle.

Aynı markanın başka bir monitörünün incelemesi.

@2254 @Telefonunu Çıkra marka PcKolik sitesine aitmiş.

Aralarında en yüksek orana sahip olan ürünün incelemesi şöyle.

Aynı markanın başka bir monitörünün incelemesi.

@2254 @Telefonunu Çıkra marka PcKolik sitesine aitmiş.

Tepki süresi ve overshoot değerleri kötü çıkmış. Parlaklık da 300nit ortalama. Renk gamut ve kontrast oranı testleri yapılmamış. Modart'ın incelediği model bayağı kötü. Fiyatı uygun ama ucuz etin yahnisi misali.

@2254 34inç olan modelin Adobe RGB oranı %69 fakat baktığımızda pek alternatif yok gibi listeledeğim diğer monitölerin alternatifi bulunur gibi, ama illa büyük monitörüm olsun diyen varsa bahsi geçen ürün düşünülebilir gibi sanki bilemedim siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
@2254 34inç olan modelin Adobe RGB oranı %69 fakat baktığımızda pek alternatif yok gibi listeledeğim diğer monitölerin alternatifi bulunur gibi ama illa büyük monitörüm olsun diyen varsa bahsi geçen ürün alınır gibi sanki bilemedim siz ne dersiniz?

Benim için bazı minimum standartlar var, rahatsız olacağım düzeyde sorunlar varsa ucuz da olsam tercih etmem. Eğer kalitesi minimumun üstünde ise ve fiyatı uygunsa her ürün tercih edilir. Bu yüzden tercih edilmez bence. Geçen gün koorui ultrawide monitör Amazon depo da 8K civarına düşmüştü. Koorui kendi panelini bile kendi üreten bir marka ama ghosting sorunlu olduğundan önermedim. Bu tüm markalar için geçerli. Eğer cube bu şekilde ürünler çıkartmaya devam ederse Gamepower, Rampage, Izoly, fazeon, James Donkey gibi markaların arasına girer. Adını çıkartır ve sürekli gömülür. İlk izlenim her zaman önemlidir.