A101'den aldığım 2 günde bitiyor. Şöyle 3-4 hafta durabilenleri var mı? 100-120 TL civarı.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Şu an stokta yok ama https://www.trendyol.com/eyup-sabri...-ciceg-50-ml-verbena-citrus-50-ml-p-895682959 var. İyi götürür. Ama sorun 100-120 TL civarı değil. O fiyata o kadar uzun götüren koku bulmak zor.A101'den aldığım 2 günde bitiyor. Şöyle 3-4 hafta durabilenleri var mı? 100-120 TL civarı.
A101'den aldığım 2 günde bitiyor. Şöyle 3-4 hafta durabilenleri var mı? 100-120 TL civarı.
2 günde bitiyor mu? Acaba siz içine bütün çubukları atıyor olabilir misiniz? 2 3 çubuk atmanız lazım.
Öyle mi? Gördüğüm her yerde 4 çubuk içinde oluyor. 2 çubuk mu olması gerek?2 günde bitiyor mu? Acaba siz içine bütün çubukları atıyor olabilir misiniz? 2 3 çubuk atmanız lazım.
Şu nasıldır?
Öyle mi? Gördüğüm her yerde 4 çubuk içinde oluyor. 2 çubuk mu olması gerek?![]()
Ben öyle atıyorum daha uzun götürüyor. Kokuda pek bir farklılık yok, o dediğiniz yerleri ben de biliyorum da onların zaten uzun götürme gibi bir derdi yok. Ayrıca böyle yerler AVM, dükkan gibi yerlerde olduğundan daha fazla koksun diye atıyorlar, ayrıca onların dediğim gibi uzun götürme dertleri yok. Altta zaten koli koli ya o küçüklerden ya da 1 2 litreliklerden var yarıya gelince dolduruyorlar.
Anladım hocam. Üstte attığım nasıldır?Ben öyle atıyorum daha uzun götürüyor. Kokuda pek bir farklılık yok, o dediğiniz yerleri ben de biliyorum da onların zaten uzun götürme gibi bir derdi yok. Ayrıca böyle yerler AVM, dükkan gibi yerlerde olduğundan daha fazla koksun diye atıyorlar, ayrıca onların dediğim gibi uzun götürme dertleri yok. Altta zaten koli koli ya o küçüklerden ya da 1 2 litreliklerden var yarıya gelince dolduruyorlar.
Öyle mi? Gördüğüm her yerde 4 çubuk içinde oluyor. 2 çubuk mu olması gerek?
Şu nasıldır?
Ha bir de üstü Full açıklardan almayın. Gerekirse sadece çubuğun girebileceği delikli olanlardan alın. Koku çubuktan çıksın.
O attığınızı ben de bir süre kullanmıştım. Kokusu bence çok kötü, hem çok hızlı bitmişti içine 3 çubuk atmama rağmen 4. günde bitmişti.
Öneriniz var mı hocam peki?Ha bir de üstü Full açıklardan almayın. Gerekirse sadece çubuğun girebileceği delikli olanlardan alın. Koku çubuktan çıksın.
O attığınızı ben de bir süre kullanmıştım. Kokusu bence çok kötü, hem çok hızlı bitmişti içine 3 çubuk atmama rağmen 4. günde bitmişti.
Bu fiyata sadece çubuk girsin o olsun bu olsun biraz zor. Koku ve uzun götürücülük bakımından 600'e şunu önerebilirim.
Fısfısın kapagını söküp bittikçe doldurabilirsiniz, misedorun kokuları da fena değildir. Başka oda kokusu seçenekleri de var bakabilirsiniz bu markaya.
Bu fiyata sadece çubuk girsin o olsun bu olsun biraz zor. Koku ve uzun götürücülük bakımından 600'e şunu önerebilirim.
Fısfısın kapagını söküp bittikçe doldurabilirsiniz, misedorun kokuları da fena değildir. Başka oda kokusu seçenekleri de var bakabilirsiniz bu markaya.
Bütçemi 6 kat artırmam gerektiği için alamayacaktım ama sevgili Trendyol sağ olsun 40 TL indirimi sayesinde bu müthiş fırsatı kaçırmamak için alacağım.
Bi' kokuya 600 TL veremem hocam ileride alırım o zaman. Teşekkürler.