Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Çok nadir dizi izlerim ve bunlarda genelde aksiyon mafya tarzı diziler olur (narcos gibi mesela) çukuru ilk başta sevmemiştim ama sonrasında sarıyor izlemesi. 4 sezon vsrdi galiba ilk sezonu çok oyle bir şey yok heyecani çok değil. 2. Sezondan sonrası sarmaya başlar. Dizi tam mafyatik değil arada komiklikler flnda oluyor ki bu bence çok güzel. Izlemeni oneririm
Görkem Say
Üstün
Kurtlar Vadisi'ni herkes izledigi icin bir bakayım dedim. Belli bir yerine kadar geldim, sonra sıkılıp kapattım. Sırf Laz Ziya karakterini canlandiran adam ve ona benzer birkaç oyuncu icin katlandim diziye de. Özellikle Polat gibi bir oyuncunun gerçekte nasıl bir kişilik oldugunu görünce, "yuh bu muymuş Polat" dedimbana biraz balon geliyor. Vadi'nin diğer serilerini de hiç izlemedim.
Yine Çukur dizisini de etrafta duydum. Hic izlemedim. Cok da yakın atmosfer vereceğini sanmıyorum.
Konusu ilginizi cekmiyorsa ne olursa olsun hocam ilginiz cekmez ancak balon demek bu diziye hakaret olur. Basit bir mafya veya suc dizisi degil cunku. Senaryo acisindan da oldukca detayli bir sekilde dusunulmus. Polat'in gercek hayatta nasil bir karakter oldugu pek onemli degil zaten o yillarda yeni yeni piyasaya cikan birisiydi torpille diziye girmis birisi iste.
DarthGorsoy
Bilgin
Konusu ilginizi cekmiyorsa ne olursa olsun hocam ilginiz cekmez ancak balon demek bu diziye hakaret olur. Basit bir mafya veya suc dizisi degil cunku. Senaryo acisindan da oldukca detayli bir sekilde dusunulmus. Polat'in gercek hayatta nasil bir karakter oldugu pek onemli degil zaten o yillarda yeni yeni piyasaya cikan birisiydi torpille diziye girmis birisi iste.
Dizi değil hocam, Polat balon. Herkes Polat Polat diyor ama bence diğer karakterler daha bir diziye baglayiciydi, daha dolu hissettiriyordu.
Görkem Say
Üstün
Dizi değil hocam, Polat balon. Herkes Polat Polat diyor ama bence diğer karakterler daha bir diziye baglayiciydi, daha dolu hissettiriyordu.
Polat'da bir sey yok hocam zaten aceminin teki, KV'yi KV yapan Cakir karakteri ve onu o sekilde oynamayi basaran da Oktay Kaynarca'dir. Gercek KV gurmeleri Polat'i sallamaz zaten.
Öküz
Uzman
Polat'da bir sey yok hocam zaten aceminin teki, KV'yi KV yapan Cakir karakteri
KV ilk 55'e kadar başrol Aslan Akbey'dir diziyi dizi yapan odur. Ondan sonra başrol Polat sanıyorsanız yine yanılırsınız başrol senaryonun kendisi. Bizim millet mafyavari hareketleri lafları sever Çakır tam bizim milletin seveceği bir karakter çünkü çok afedersiniz ama diziyi izleyen çoğu kişi dizideki mevzuyu anlamıyor mafya dizisi, derin devlet veya çete yapılanmasının da arkasında çok büyük mevzular var zaten 1-97 yetmediği için Pusu'da açıklanıyor çoğu. Bİzim milletin kafası öyle çetrefile çok basmaz izler geçer bu dizi öyle izlenip geçilecek dizi değil izleyip geçen herkes Çakır diyor ağababaları racon ama diziyi oturup adam akıllı izleyen ve Türkiye'de son 50 yılda neler olduğunu az çok bilen birisi için Kurtlar Vadisi dizi değil bir projedir. Diğer dizilerle kıyaslamayın derken %50 gerçek olaylardan alıntı %50 gerçek dışı senaryo ile harmanlanmış bu yüzden diğer hiçbir diziyle kıyaslanamaz. Yani şu paragrafı yazmama bile lüzum oluyorsa yine diziyi anlayamayan kişiler veya Türkiye'ye 80'li 90'lı yıllarda neler olup bittiğini bilmeyen yaşı küçük kardeşlerimiz yüzündendir.Dizi değil hocam, Polat balon. Herkes Polat Polat diyor ama bence diğer karakterler daha bir diziye baglayiciydi,
Görkem Say
Üstün
KV ilk 55'e kadar başrol Aslan Akbey'dir diziyi dizi yapan odur. Ondan sonra başrol Polat sanıyorsanız yine yanılırsınız başrol senaryonun kendisi. Bizim millet mafyavari hareketleri lafları sever Çakır tam bizim milletin seveceği bir karakter çünkü çok afedersiniz ama diziyi izleyen çoğu kişi dizideki mevzuyu anlamıyor mafya dizisi, derin devlet veya çete yapılanmasının da arkasında çok büyük mevzular var zaten 1-97 yetmediği için Pusu'da açıklanıyor çoğu. Bİzim milletin kafası öyle çetrefile çok basmaz izler geçer bu dizi öyle izlenip geçilecek dizi değil izleyip geçen herkes Çakır diyor ağababaları racon ama diziyi oturup adam akıllı izleyen ve Türkiye'de son 50 yılda neler olduğunu az çok bilen birisi için Kurtlar Vadisi dizi değil bir projedir. Diğer dizilerle kıyaslamayın derken %50 gerçek olaylardan alıntı %50 gerçek dışı senaryo ile harmanlanmış bu yüzden diğer hiçbir diziyle kıyaslanamaz. Yani şu paragrafı yazmama bile lüzum oluyorsa yine diziyi anlayamayan kişiler veya Türkiye'ye 80'li 90'lı yıllarda neler olup bittiğini bilmeyen yaşı küçük kardeşlerimiz yüzündendir.
Usta sen diziyi sabaha kadar anla ama Cakir gibi bir karakterin olmadigi senaryoda Polat ile sabaha kadar diziyi ceksen ne olur. Dizi neticede bu. Aslan Akbey cok onemli bir karakter, cok da severim kendisini ama diziyi dizi yapan o degil ne yazik ki. Zaten tek bir karakteri asla one cikaramam.