Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Cumhurbaşkanı Recep:

Ana muhalefetin eski ve yeni kadrolarının arasında kızışan koltuk kavgasına eyvallah demeyeceğiz. "Ben mahkeme kararlarını tanımıyorum" demek açıkça hukuk devletine kafa tutmaktır. Sokaklarımızın karşıştırılmasına, İstanbullu kardeşlerimizin huzurunun bozulmasına asla müsaade etmeyiz.

Ek olarak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cumhurbaşkanı Recep:

Ana muhalefetin eski ve yeni kadrolarının arasında kızışan koltuk kavgasına eyvallah demeyeceğiz. "Ben mahkeme kararlarını tanımıyorum" demek açıkça hukuk devletine kafa tutmaktır. Sokaklarımızın karşıştırılmasına, İstanbullu kardeşlerimizin huzurunun bozulmasına asla müsaade etmeyiz.

Ek olarak:

Recep konuşur, Tayyip çarpıtır, Erdoğan yalanlar. İnsanlara 2 yüzlü derdik ya 3 yüzlü olanını keşfettik.

Cumhurbaşkanı Recep:

Ek olarak:

Blaming Spider-Man GIF

Aynen öyle. İşine geldiğinde mahkeme işine geldiğinde tanımıyoruz diyemez muhalefet. Biz yıllarca konuştuk AKP'yi AKP'nin kuralları ile yenemezsiniz dedik ama bize sağda solda saldırdılar. Şimdi seve seve o mahkeme kararını dinleyecek CHP yönetimi, İmamoğlu'nu "adalete güveniyoruz" diye verirseniz bundan sonra AKP partiyi alsa bile bir Allah'ın kulu kılını kıpırdatmaz. Bir defa meydana çıktık o zaman da CHP yönetimi vatandaşı yalnız bıraktı bundan sonra onlarda yalnız.

Cumhurbaşkanı Recep:

Ek olarak:

Nasıl yalancı bir insan bu ya gerçekten aklım ermiyor cidden, kendin her türlü hukuksuzluğa başvurarak insanlara zulmediyorsun zaten kendin devlete yıllardır kafa tutuyorsun. Kendin atadın kayyumu insanlar haklı olarak tepki gösterince ''sokaklarımızın karıştırılmasına müsade etmeyeceğiz'' diyor birde, 15 temmuzda sokak çağrısını yapanda sendin ya tayyip. Olay CHP falan değil senin diktatörlüğün bunu herkes biliyor.