Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları aile yapımızı bozuyor, sapkın akımlara yol açıyor

Steam gibi platformların yasaklanamayacağına dair bir yazı yazıyordum ama sonra Türkiye'den bahsettiğimizi hatırladım ve 1 dakika bile sürmeden tüm düşüncem değişerek, yazdıklarımı sildim. 24 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç bu kadar hızlı bir şekilde karar değiştirmemiştim sanırım. Güzel ülkem sağ olsun, artık geleceğimizi mantıklı bir çerçeve içerisinde tahmin bile edemez hale geldik.

Türkiye'den bahsediyoruz arkadaşlar. Şimdiye kadar olmaz dediğimiz birçok şeyin olduğuna şahit olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Umarım işin ucu oyun platformlarına dokunmaz ve kapatılma ya da yüksek oranda kısıtlama gibi şeylerle karşılaşmayız.

Korktuğumuz gerçekleşir ve Steam gibi platformlar kapatılır ya da kısıtlamalar getirilir ise insanlar çok daha fazla korsan kullanıma yönelecektir. Yani önceki yorumlarda bir arkadaşın bahsettiği gibi kapatmak veya kısıtlamak hiçbir zaman çözüm olmuyor ama bunun farkına da varamıyorlar maalesef ki.

PEGI 18 sesini hoparlörde son ses açıp dinletmek lazım Reis'imize.

40 yıl düşünsem korsan oyun indirmemin bu kadar faydalı olacağı aklıma gelmezdi. Platformlar yasaklansa dahi Torrent baba kale gibi ayakta olacak.
Aslında faydadan çok zarar olur ama en azından yasaklamanın ve kısıtlamanın fayda etmediğini bu yöntemle anlayabilirler.

Bu adam sırf Regular Show adlı çizgi dizideki koca kafa karakteri kendisine benziyor diye çizgi diziyi kaldırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

İktidarda oldukları dönemde eğitimde hayranlık duyulan tarihi adımlar attıklarını iddia etti. Erdoğan, "Katsayı ve başörtü zulmüne son verdik. Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirdik" diye konuştu. Bazı oyun platformlarının "sapkın akımlara" aracılık ettiğini söyleyen Erdoğan, "Türkiye'yi ekonomik, sosyal ve güvenlik noktasında zafiyete uğratmayı amaçlayan ırkçılık tuzağının merkez üssü sanal alemdir" diye konuştu.

Steam gibi platformlara Instagram'daki gibi yaptırımlar yolda gibi.

Son düzenleme:
Instagram ya da Roblox yasağını savunmayın diye bunun için demiştik aslında. Sıra yavaştan oyunlara geldi. Böyle böyle birçok şeye kısıtlama gelmeyeceğinin garantisini hiç kimse veremez. O yüzden yasakları savunmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…