Bu adamlar kesin "Türk Aile Yapısını" bahane ederler, ben söyleyeyim. Ulan sanki ortada bir aile yapısı var. Ha bir şey daha diyeyim mi? Bu platformlar yasaklansa bile insanlar bir iki Tweet atmaktan bir şey yapmayacaklar. Ülkemizin bir grup koyundan farkı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların eğlence kaynaklarından size ne?

Beyefendi ben oyun oynamasınlar demiyorum. Yabancı platformlar yasaklansın, yerli ve milli şeyler desteklensin. Adamlar Counter-Strike oynayacağına Zula oynasın Rust oynayacağına Erzurum oynasın ve ülkemiz mümkün olduğunca bağımsız olsun.

Beyefendi ben oyun oynamasınlar demiyorum yabancı platformlar yasaklansın yerli ve milli şeyler desteklensin adamlar Counter-Strike oynayacağına Zula oynasın Rust oynayacağına Erzurum oynasın ve ülkemiz mümkün olduğun bağımsız olsun.

Var da biz oynamıyoruz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyefendi ben oyun oynamasınlar demiyorum. Yabancı platformlar yasaklansın, yerli ve milli şeyler desteklensin. Adamlar Counter-Strike oynayacağına Zula oynasın Rust oynayacağına Erzurum oynasın ve ülkemiz mümkün olduğunca bağımsız olsun.
Ülkemizdeki oyunların iyi olduğunu düşünüyorsun galiba, örnek verdiğin iki oyunda çöp.