470

Uzman
Makaleler
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Yeni Suriye yönetiminin istikrarına, kadim Suriye topraklarının bütünlüğüne yönelik her saldırı, karşısında Suriye halkıyla birlikte bizi de bulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suriye’ye saldıran artık karşısında bizi bulur.”

Türk Silahlı Kuvvetleri konvoyu Suriye'ye girdi.

İsrail'in Suriye topraklarında ilerlemeye başlamış olmasın karşın gerekirse TSK gerekirse diğer Arap birlikleri İsrail'i durdurmalıdır. İşgalci yahudiler sınır bahanesiyle resmen Suriye'yi işgal ediyor. Adamlar dibimize kadar girecekler.

Ayrıca Suriye'de TSK'nın ne işi var gibi saçma hikayeler okumayın bana. YPG'nin Doğu'da bulunmasına karşın yine bir güvenlik koridoru oluşturulacaktır. TSK olmadan YPG ve DAEŞ gibi örgütlerin bitirilmesi tamamen hayalden ibaret, kimse sizin can güvenliğiniz için savaşmayacağı için TSK savaşacak elbette. Suriye muhaliflerinden mi bekleyelim onu anlamıyorum ben? Bir de İsrail çıktı başımıza.

Suriye'de yaşanan karışıklıklar eninde sonunda bize dokunacağı için ne yazık ki işin içinde olmaya devam edeceğiz. Türk ordusunun Suriye'de ne işi var diyenlere cidden bir şeyler açıklamaktan yoruldum. Rusya bölgeden çekiliyor. Israil ilerleyecek, YPG rahat durmayacak. Eninde sonunda müdahale etmek zorunda kalacağız. Aşağımızda güller açmiyor kisaca. Girdiğimiz yer tam kuzey kritik noktası.

Son düzenleme:
İsrail'in Suriye topraklarında ilerlemeye başlamış olmasın karşın gerekirse TSK gerekirse diğer Arap birlikleri İsrail'i durdurmalıdır. İşgalci yahudiler sınır bahanesiyle resmen Suriye'yi işgal ediyor. Adamlar dibimize kadar girecekler.

Ayrıca Suriye'de TSK'nın ne işi var gibi saçma hikayeler okumayın bana. YPG'nin Doğu'da bulunmasına karşın yine bir güvenlik koridoru oluşturulacaktır. TSK olmadan YPG ve DAEŞ gibi örgütlerin bitirilmesi tamamen hayalden ibaret, kimse sizin can güvenliğiniz için savaşmayacağı için TSK savaşacak elbette. Suriye muhaliflerinden mi bekleyelim onu anlamıyorum ben? Bir de İsrail çıktı başımıza.

Suriye'de yaşanan karışıklıklar eninde sonunda bize dokunacağı için ne yazık ki işin içinde olmaya devam edeceğiz. Türk ordusunun Suriye'de ne işi var diyenlere cidden bir şeyler açıklamaktan yoruldum. Rusya bölgeden çekiliyor. İsrail ilerleyecek, YPG rahat durmayacak. Eninde sonunda müdahale etmek zorunda kalacağız. Aşamızda güller açmiyor kisaca.

Yine şehit haberleri duyacağız o zaman:(. Şu terör bir bitmedi be.

Ne linci hocam, partinin adı Kürt. Milliyetci Kürt diye geciyor. Ne diyeyim, ... işçi partisi mi :D

1000188005.webp